Brott och straff

Kung Carl Gustaf anklagas av Karin, 44, i snaskig sexhärva

Nu rämnar allt.
Kung Carl Gustaf anklagas i samband med en sjaskig sexskandal.
Statschefens agerande ifrågasätts av en medelålders kvinna som har fått nog.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-12-02 kl 15:28 |

ProvaPremium

Kung Carl Gustaf, 77, har alltid ögonen på sig. Vår monark firar 50 år på tronen och har med tiden kommit att bli folkkär.

Hans regenttid har inte lidit avsaknad på skandaler. Vi minns alla säljaktsbråket med Norge när kungen ifrågasatte vad norrmännen egentligen höll på med.

Bild 1 av 10

Kung Carl Gustaf anklagas av en 44-årig kvinna i en snaskig sexhärva.
Bild 2 av 10

Kändisjournalisten Hans Shimoda gjorde som kungasläktingen Patrick Sommerlath och unnade sig en thaimassage. Kändisjournalisten filmades under sitt besök på salongen.
Bild 3 av 10

Patrick Sommerlath uppmanades mer eller mindre att flytta från Drottningholms slott efter sexskandalen. Han bor dock kvar och det ter sig som att det var ett tomt hot, en chimär, att kungen satte press på sin släkting.
Bild 4 av 10

Patrick Sommerlath avslöjar sitt okända handikapp som han tror kan gjort att thaimassösen inte erbjöd sig att ha sex med honom.
Bild 5 av 10

Hovets informationschef Margareta Thorgren har sagt att man kan komma att diskutera huruvida Sommerlath kan bo kvar på Drottningholms slott. Hittills har inget hänt.
Bild 6 av 10

En man med mörka hemligheter. Nu framkommer nya uppgifter om Patrick Sommerlath.
Bild 7 av 10

Här ser vi riksmarskalken, Hans Excellens Fredrik Wersäll och en papperskorg med en hundbajspåse med använda kondomer. Det är den nya verkligheten som den tidigare hovrättspresidenten numera associeras med.
Bild 8 av 10

Här är kungen och infrysta kondomer från thaisalongen som Patrick Sommerlath besökte.
Bild 9 av 10

Här ser vi drottning Silvia till vänster och till höger ser vi en påse med 27 använda kondomer från salongen där hennes brorson fick hjälp med sin onda rygg.
Bild 10 av 10

Karin Olsson är nära vän med Jonas Gardell. Nu ger hon sig på kungen.

Kungens uttalande kom att orsaka en smärre diplomatisk kris med vårt västra grannland. Den mest ”kända” kungaskandalen är annars boken ”Den motvillige monarken” som kom ut i november 2013.