Arbetsliv

Kung Carl Gustafs nya order till prinsessan Sofia

Ut och gör nytta!
Kung Carl Gustaf är väldigt tydlig gentemot prinsessan Sofia.
Nu är sötebrödsdagarna över.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-05-15 kl 17:07 |

ProvaPremium

Prinsessan Sofia, 38, har överraskat alla sedan hon blev kunglig. Den vackra dalkullan var ytterst ifrågasatt före bröllopet med prins Carl Philip, 44.

Det var många som rynkade på näsan åt det faktum att hon varit glamourmodell och till råga på allt även varit en av deltagarna i den ifrågasatta sexsåpan ”Paradise Hotel”.

Bild 1 av 6

Kungens order måste lydas! Nu tvingas prinsessan Sofia steppa upp.
Bild 2 av 6

Elles chefredaktör Cia Jansson, prinsessan Sofia, prins Carl Philip och PR-kvinnan Lili Assefa anländer till Elle-galan på Grand Hôtel i Stockholm. Lili Assefa är oerhört uppskattad av de kungliga, de vet att hon aldrig skulle läcka något om dem till medierna.
Bild 3 av 6

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip är ett fint stöd för varandra.
Bild 4 av 6

Prinsessan Sofia har på sistone "gömts undan" och får inte några uppdrag. Kungen är den som bestämmer i slutänden. Nu blir det ändring.
Bild 5 av 6

Prinsessan Sofia poserar så vackert för fotografen. Det finns dock fler förbud för henne.
Bild 6 av 6Vi ser prinsessan Sofia till vänster och kung Carl Gustaf till höger.

Prinsessan Sofia har inspirerat sin svärfar, kung Carl Gustaf att äta mer vegetariskt. Den vackra dalkullan har varit vegetarian sedan hon var 16 år.

Kritikerna väntade med vässade knivar men prinsessan Sofia visade sina belackare att hon minsann passade som kunglighet. Det går faktiskt inte att hitta något annat ord än succé när man ska beskriva hur bra hon passar i de finare salongerna.