Knarkskandal

Kungavännens chockliv: vilda knark- och sexfester

Kungavännen åkte fast för innehav av kokain.
Men mörkret är större än vad någon kunnat ana.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att prins Daniels nära vän ingår i en ring med mäktiga män som ägnar sig åt chemsex och ett hedonistiskt leverne med droger och unga killar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-07-21 kl 19:02 |

ProvaPremium

Den kände tv-profilen togs av civilklädda knarkspanare i början av juni. Mannen var på en efterfest på en nattklubb i anslutning till Gröna Lund när en kvinnlig polis fattade misstankar mot mannen.

Tv-profilen visiterades och polisen hittade en snusdosa med en red-line-påse i. Påsen visade sig senare innehålla 0,41 gram kokain och mannen erkände innehav.

Bild 1 av 9

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.
Bild 2 av 9

Tv-profilen som togs av polis med kokain var "inspiratör" i Prins Daniels Fellowship.
Bild 3 av 9

"Egenföretagaren" umgås flitigt med "PR-mannen" som har ett stort politiskt nätverk. "PR-mannen" har bland annat direkt access till Annie Lööf. "Egenföretagaren" har en koppling till en anrik näringslivsorganisation.
Bild 4 av 9

En känd Mellostjärna som flera gånger varit med i Melodifestivalen brukar även han vara med på knark- och sexorgierna som har en direkt koppling till Annie Lööf.
Bild 5 av 9

Flera personer med ingångar i politiken brukar vara med. Bland annat en framgångsrik PR-man med ett stort nätverk bland de borgerliga partierna. Tre av deltagarna på Chemsexfesterna har personliga och direkta kontakter med en partiledare.
Bild 6 av 9

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick inte den fröjdefulla jul som de så väl behövt.
Bild 7 av 9

Det är lätt att glömma men drottning Silvia är lite till åren kommen.
Bild 8 av 9

Chris O'Neill ska vara den i kungafamiljen som tagit kokainnyheten bäst. Amerikanen uppges inte vara upprörd.
Bild 9 av 9

Kronprinsessan Victoria började gråta när hon fick höra talas om knarktillslaget. Kalabaliken blev stor på Sollidens slott.

Nu väntar ett strafföreläggande och böter på 85 000 kronor.