Relation

Kungen i snaskig affär med hovanställds dotter

Inte helt passande.
Nu visar det sig att kung Carl Gustaf har dragits in i en sjaskig affär med en tidigare hovanställds dotter.
Det hela har gått för långt och jurister är inblandade.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2024-02-03 kl 17:58 |

ProvaPremium

Kung Carl Gustaf, 77, är verkligen påpassad. Allt vår monark företar sig nagelfars och inte ens de lite mer privata delarna av hans tillvaro blir förskonade.

Nu har statschefen hamnat i ett intrikat drama med en tidigare hovanställds dotter. Det hela är mycket sorgligt och sjaskigt.

Bild 1 av 8

Kungen har hamnat mitt i en sjaskig affär med en tidigare hovanställds dotter.
Bild 2 av 8

Nu uppges drottning Silvia ha tagit avstånd från sin brorson Patrick Sommerlath.
Bild 3 av 8

Här ser vi drottning Silvia till vänster och till höger ser vi en påse med 27 använda kondomer från salongen där hennes brorson fick hjälp med sin onda rygg.
Bild 4 av 8

Dottern till den tidigare hovanställde vill bo kvar i villan på Djurgården i Stockholm. Kungen säger nej och det hela har utvecklats sig till en sjaskig affär.
Bild 5 av 8

När Frankrikes president Emmanuel Macron besökte Sverige gav kung Carl Gustaf ett lite tankspritt intryck. Är det dottern till den hovanställde som upptar vår monarks tankar?
Bild 6 av 8

Här får kungen trycka på en knapp tillsammans med den franske presidenten. Då ser vår monark genast gladare ut.
Bild 7 av 8

Kungen har fullt upp och den jobbiga affären med den tidigare hovanställdes dotter är det sista han behöver.
Bild 8 av 8

Här är det uppenbart att kung Carl Gustaf inte är glad. Monarken påverkas av alla turer med den tidigare hovanställdes dotter.

Kvinnans pappa anställdes vid Kungliga Djurgårdsförvaltningen 1973 och arbetade för kungen och hovet ända till sin pensionering. Nu har hans dotter hamnat på kollisionskurs med kung Carl Gustaf efter en intrikat affär.

Oklart vad Silvia säger

Det hela har utvecklats till en sorglig historia och både kungen och kvinnan vägrar backa ner. Det är oklart vad drottning Silvia, 80, säger om det hela.

Silvia lider fortfarande av sviterna efter sexhärvan med sin brorson Patrick Sommerlath, 53, som var åtalad för att ha köpt sex i samband med ett besök på en massagesalong.