Relation

Victorias ilska mot prins Daniel efter nya sveket

En bild ljuger inte.
Krisen är tillbaka.
Kronprinsessan Victoria är återigen besviken på sin make.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2024-02-02 kl 12:11 |

ProvaPremium

Hon förmådde inte dölja sin besvikelse och ilska. Trots att flera personer och media var på plats kunde inte kronprinsessan Victoria, 46, låta bli att tydligt visa hur hon känner för prins Daniel, 50, just nu.

Victoria är minst sagt butter på bilderna från Stockholms stadshus. Hon tittar knappt på Daniel och det går inte att ta miste på iskylan som råder mellan paret.

Bild 1 av 8

En bild ljuger inte. Kronprinsessan Victoria kunde inte dölja sin ilska och besvikelse på prins Daniel efter att han börjat umgås med delar av "grabbgänget".
Bild 2 av 8

Kronprinsessan Victorias iskyla blev tydlig i samband med ett näringslivsseminarium, Sweden-France Business Forum I Stockholms stadshus.
Bild 3 av 8

Kronprinsessan Victoria har reagerat över att prins Daniel återigen börjat umgås med personer ur det gamla "grabbgänget".
Bild 4 av 8

Kristoffer Ahlbom, här med Louise Glimne, är en av de som pekas ut i prins Daniels umgänge.
Bild 5 av 8

Victoria kunde inte dölja sin avsky. Hon uppges vara mycket besviken på sin make.
Bild 6 av 8

Prins Daniel har lovat att bryta med "grabbarna" men nu ska han ha börjat umgås med några av de forna vännerna som dragit ut honom på dåligheter tidigare.
Bild 7 av 8

Kung Carl Gustaf gav ett pressat intryck under president Emmanuel Macrons statsbesök. Kanske han är varse sin dotters äktenskapliga problem?
Bild 8 av 8

Kungen var klart påverkad av bråket och kanske inte på sitt charmigaste humör gentemot presidenthustrun Brigitte Marcron.

Kungligheterna var på plats för att delta i ett näringslivsseminarium, Sweden-France Business Forum I Stockholms stadshus. Frankrikes president Emmanuel Macron, 46, och hans 24 år äldre hustru Brigitte Macron, 70, var i Sverige på ett två dagar långt statsbesök.

Särskild incident

Det är drygt två år sedan som Stoppa Pressarna avslöjade att parets äktenskap hade hamnat i djup kris.