Kurviga kvinnans osunda relation med prins Daniel

Alla principer är kastade överbord.
Kvinnan har tidigare haft "fuffens" för sig med kung Carl Gustaf.
Nu är det prins Daniel som gäller.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-02-21 kl 20:07 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarnas avslöjanden kring kronprinsessparets problem i äktenskapet blev för känsliga.

I en akt av desperation valde kronprinsessan Victoria, 44, och prins Daniel, 48, att dementera uppgifterna – en unik åtgärd.

Bild 1 av 10

Stoppa Pressarna har avslöjat att den kungliga "experten" tidigare har spelat under täcket med kungen. Har hon även något "fuffens" med prins Daniel?
Bild 2 av 10

Kungen och Silvia gick på en arrangerad hundpromenad och blev "smygfotograferade" av Svensk Damtidning har den tidigare chefredaktören Karin Lennmor avslöjat.
Bild 3 av 10

Kungens arrangemang med Karin Lennmor avslöjades av chefredaktören själv som därmed kan ha brutit mot källskyddet.
Bild 4 av 10

Prins Daniel och kronprinsessan Victorias "dementi" hyllas av Karin Lennmor, samtidigt har hon tidigare varit insyltad med hovet varför man med fog kan ifrågasätta hennes objektivitet och integritet.
Bild 5 av 10

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har gått ut med en omstridd "dementi".
Bild 6 av 10

Numera är det Johan T Lindwall som är chefredaktör på Svensk Damtidning. Var den här bilden är tagen är oklart, det kan vara vid journalistens sommarhus då han är känd för att vara en hängiven rojalist.
Bild 7 av 10

Karin Lennmor är nästintill ensam om att hylla hovets "dementi". Hon har dock samarbetat under täcket med de kungliga tidigare varför det är svårt att frigöra sig från tanken att hon nu samarbetar med prins Daniel.
Bild 8 av 10

Kronprinsessan Victoria fick höra talas om en "incident" i äktenskapet men problemen är större än så, något som dock paret nu förnekar utan att i detalj kommentera Stoppa Pressarnas avslöjanden om exempelvis den egentliga anledningen till att prins Daniel uteblev från Svenska Akademiens högtidliga sammankomst.
Bild 9 av 10

Här syns prins Daniel med SVT-stjärnan Carolina Neurath som han känner mycket väl.
Bild 10 av 10

Karin Lennmor var omstridd som chefredaktör på Svensk Damtidning och hon slutade under oklara omständigheter.

Agerandet röner mycken skarp kritik, men det finns ”experter” som hyllar jippot.

Karin Lennmor, 65, var i 24 år chefredaktör för Svensk Damtidning. Hon slutade på tidningen 2016 under oklara omständigheter. Enligt flera av varandra oberoende uppgiftslämnare sa hon upp sig i vredesmod för att sedan ångra sig – men då ville inte Aller medias ledningsgrupp ha tillbaka henne.

Branschtidningen Resumé har uppgivit att det upprättades en anmälan mot Karin Lennmor till skyddsombudet efter att hon fått ett vredesutbrott mot en vikarie och kallat personen för idiot, kastat jobblista och penna på golvet och slutligen sprungit därifrån – övriga redaktionen kunde inte tro sina ögon.