Relation

Madeleine rasande: kom på Chris mitt i akten

En riktig härva.
Prinsessan Madeleine blev inte glad.
Maken Chris O’Neills svek straffade sig å det gruvligaste.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-31 kl 17:37 |

ProvaPremium

Just nu är prinsessan Madeleine, 40, och Chris O’Neill, 48, mitt uppe i flyttbestyr. Som bekant återvänder prinsessfamiljen till Sverige i slutet av augusti.

Tanken är att familjen ska bo i sin sjurummare i Hovstallet invid Nybroplan i centrala Stockholm. Det är vad hovet har angivit i vart fall.

Bild 1 av 7

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar hem. Paret kommer dock inte bo ihop, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 2 av 7Till vänster ser vi en bister prinsessan Madeleine i en rosa kavaj. Till höger ser vi Chris O'Neill le generat, han böjer sitt huvud.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har haft en emotionell resa. Nu kommer ett nytt besked om amerikanen
Bild 3 av 7

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin på Öland. Prinsessan Sofia har haft problem i sin relation med Victoria.
Bild 4 av 7Till vänster ser vi en bekymrad Chris i O'Neill i blå skjorta och en blå sportjacka, till höger ser vi en ledsen prinsessan Madeleine i en rosa klänning.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine har det inte alltid lätt i äktenskapet.
Bild 5 av 7

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 6 av 7

Prinsessan Madeleine har kungen på sin sida i tvisten med Chris.
Bild 7 av 7

Prinsessan Madeleine har vantrivts de sista åren i Florida.

Det spekuleras dock om att Villa Loviseberg, inte långt från Hagaparken, kan var aktuell för paret. Huset köptes av staten för 59 miljoner kronor, mitt under skilsmässokrisen mellan kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49.

Avblåste separationen

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna var tanken att prins Daniel skulle bo i Villa Loviseberg efter skilsmässan. Som bekant avblåste Victoria separationen.

Stoppa Pressarna har valt att inte ange varför skilsmässan ställdes in – främst av källskyddshänsyn.

Just nu är prinsessan Madeleines största fokus på att lämna hemmet i Pinecrest utanför Miami. Jättehuset ligger ute till försäljning för närmare 80 miljoner kronor.