Olycka

Madeleine ställer in Sverigeresan – Leonore svårt skadad

En fasa.
Prinsessan Leonore har skadats svårt i en olycka.
Nu tvingas prinsessan Madeleine ställa in sin resa till Sverige.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-05-10 kl 10:14 |

ProvaPremium

Det var tänkt som prinsessan Madeleines, 40, stora revansch. Prinsessan hade arrangerat en jättefest på Gröna Lund i Stockholm där alla intäkter skulle gå till Childhood Foundation.

Festen är samtidigt en startpunkt kring firandet av drottning Silvia, 79, som fyller 80 år i december. Som bekant är både drottningen och prinsessan Madeleine djupt engagerade i välgörenhetsstiftelsen som hjälper utsatta barn.

Bild 1 av 6

En otäck olycka! Nu tvingas prinsessan Madeleine ställa in Sverigeresan. Prinsessan Leonore har brutit armen så illa att hon måste opereras.
Bild 2 av 6

När Leonore bara var sju månader gammal började prinsessan Madeleine förbereda henne för att växa upp som svensk prinsessa i New York.
Bild 3 av 6

Chris har god hand med barnen. Han gillar att busa med prinsessan Leonore.
Bild 4 av 6

Det gick inte att ta miste på att prinsessan Estelle och prinsessan Leonore tyckte det var härligt att få ses igen när de träffades på Öland.
Bild 5 av 6

Prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore och Chris O'Neill besökte bland annat de konserter som kungen anordnade på Solliden.
Bild 6 av 6

Nu måste prinsessan Leonore opereras akut.

Festen är den första som kunnat arrangeras sedan coronapandemin och för prinsessan Madeleine har det varit ett intensivt arbete med förberedelserna.