Olycka

Madeleine ställer in Sverigeresan – Leonore svårt skadad

En fasa.
Prinsessan Leonore har skadats svårt i en olycka.
Nu tvingas prinsessan Madeleine ställa in sin resa till Sverige.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-05-10 kl 10:14 |

ProvaPremium

Det var tänkt som prinsessan Madeleines, 40, stora revansch. Prinsessan hade arrangerat en jättefest på Gröna Lund i Stockholm där alla intäkter skulle gå till Childhood Foundation.

Festen är samtidigt en startpunkt kring firandet av drottning Silvia, 79, som fyller 80 år i december. Som bekant är både drottningen och prinsessan Madeleine djupt engagerade i välgörenhetsstiftelsen som hjälper utsatta barn.

Bild 1 av 6Prinsessan Leonore Benbrott Stor - Stoppa Pressarna

En otäck olycka! Nu tvingas prinsessan Madeleine ställa in Sverigeresan. Prinsessan Leonore har brutit armen så illa att hon måste opereras.
Bild 2 av 6prinsessliv1 1 - Stoppa Pressarna

När Leonore bara var sju månader gammal började prinsessan Madeleine förbereda henne för att växa upp som svensk prinsessa i New York.
Bild 3 av 6chris oneill ensam pappa stor2 - Stoppa Pressarna

Chris har god hand med barnen. Han gillar att busa med prinsessan Leonore.
Bild 4 av 6chris oneill iskyla stor3 - Stoppa Pressarna

Det gick inte att ta miste på att prinsessan Estelle och prinsessan Leonore tyckte det var härligt att få ses igen när de träffades på Öland.
Bild 5 av 6chris madeleine frisyr stor4 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore och Chris O'Neill besökte bland annat de konserter som kungen anordnade på Solliden.
Bild 6 av 6kungabarnens barn olika skolor 6 - Stoppa Pressarna

Nu måste prinsessan Leonore opereras akut.

Festen är den första som kunnat arrangeras sedan coronapandemin och för prinsessan Madeleine har det varit ett intensivt arbete med förberedelserna.

Allvarligt skadad

Nu tvingas Madeleine ställa in sin resa till Sverige. Kunglighetens dotter, prinsessan Leonore, 9, har skadat sig allvarligt i en olycka och väntar nu på operationstid.

– Vi har fått besked om att prinsessan Madeleine har ställt in sin resa till Sverige för medverkan under kvällen. Anledningen är att Prinsessan Leonore har trillat och brutit armen och väntar på en operationstid. Från Childhood önskar vi prinsessan Leonore en snabb återhämtning, skriver Childhood i ett pressmeddelande.