Madeleine stannar bara för barnens skull

Det blir Florida trots allt.
Madeleine har bestämt sig – hon stannar i Miami.
Prinsessan gör det för barnens skull.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-04-29 kl 12:55 |

ProvaPremium

Lyxflytten till Miami och Florida överraskade många.

Att prinsessan Madeleine, 36, och Chris O’Neill, 44, valde att bosätta sig i turistparadiset tedde sig lite udda givet amerikanens affärsåtaganden. Miami är känt för mycket men något finansiellt centrum är det inte.

Bild 1 av 8

Prinsessan Madeleine stannar bara för barnens skull.
Bild 2 av 8

Familjen blir kvar i Florida. Madeleine har våndats över det faktum att barnen inte få växa upp i en helsvensk miljö men sammantaget överväger fördelarna med att stanna i lyxparadiset.
Bild 3 av 8

Prinsessan Adrienne sover lite i strollern medan Madeleine ringer några samtal. Kanske var det planering inför hennes kommande bokrelease?
Bild 4 av 8

Så här avspänd brukar vi inte se Madeleine. Hon har nu bestämt sig för att stanna i Florida, om inte annat för barnens skull.
Bild 5 av 8

En avspänd Chris O'Neill vinkar med värme och omsorg till en paparazzi-fotograf som utför sitt arbete så diskret som möjligt för att inte störa de kungliga och deras vänner Natalie och Dag Werner. Snart är det dags för lunch och det kurrar lite i Dags mage.
Bild 6 av 8

Prinsessan Adrienne har bott större delen av sitt ettåriga liv i USA.
Bild 7 av 8

Prins Nicolas trivs utmärkt i Miami. Hans engelska uppges vara riktigt bra med en charmig sydstatsaccent.
Bild 8 av 8

En nyvaken prinsessan Adrienne bärs varsamt av prinsessan Madeleine invid poolen på lyxhotellet Faena Hotel.

För Madeleine var det ett stort steg att återigen flytta till USA. Även om prinsessan är internationellt bevandrad och utan problem rör sig i jetsetkretsar runt om i hela världen så tänkte hon på barnen.

Madeleine är mycket familjekär och hon tycker det är viktigt att hennes barn får en uppfostran som förvisso är internationell men samtidigt har en svensk grundton. Efter en tid i Florida har hon dock insett att det är lika bra att hon och barnen blir kvar i solskensstaten.

Vädret och möjligheterna till avkoppling i en exklusiv och lyxig miljö är några av fördelarna med att bo i den amerikanska delstaten med det härliga klimatet. Dessutom tycker både Chris och Madeleine att det är skönt att familjen kan leva relativt ”normalt”. De blir inte alls lika påpassade i Miami som i Stockholm där många brukar smygfotografera paret.