Relation

Madeleines hemliga plan: separera från Chris i höst

Nu kommer den egentliga anledningen fram.
Stoppa Pressarna kan avslöja varför prinsessan Madeleine flyttar hem från Florida.
Kungligheten planerar att separera från sin make Chris O’Neill.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2023-04-18 kl 17:23 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 40, och Chris O’Neill, 48, överraskade alla när de plötsligt meddelade att de ska flytta hem till Sverige igen efter fem års lyxexil i Florida.

Vistelsen i Miami blev inte alls som paret tänkt sig. Florida var en av de delstater i USA som drabbades hårdast under coronapandemin.

Bild 1 av 6

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att prinsessan Madeleine har givit tydliga order till sin make inför sverigebesöket. Chris måste skärpa sig!
Bild 2 av 6

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 3 av 6

Prinsessan Madeleine har kungen på sin sida i tvisten med Chris.
Bild 4 av 6

Prinsessan Madeleine och maken Chris bor i Florida men nu kommer de hem. Nu måste Margareta Thorgren skola in en efterträdare till sig själv som kan hantera alla frågor kring Chris.
Bild 5 av 6

Prinsessan Madeleines är extremt lat. Hon arbetade 13 dagar för kungafamiljen förra året. De svenska skattebetalarna finansierar hennes lyxliv i Florida. Skamligt.
Bild 6 av 6

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åker linbana tillsammans med landshövding Berit Högman upp till toppen av Skuleberget i Ångermanland. Chris var lugn under hela uppfärden.

Restriktionerna var betydligt mer omfattande än i Sverige. Prinsessan Madeleine blev fullständigt isolerad och led av att inte kunna resa hem för att träffar mamma, drottning Silvia, 79.