Relation

Madeleines nya frågor till Chris efter ankomsten till Florida

Märkligt.
Chris O’Neills åtgärd väcker frågor om hans förflutna.
Prinsessan Madeleines make vägrar öppna upp sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-04 kl 08:09 |

ProvaPremium

Som bekant gör ju Chris O’Neill, 48, allt han kan för att vara privat. Prinsessmaken skyr offentligheten likt ett indrivningskrav från Kronofogden till något av hans ”företag”.

Nu är amerikanen tillbaka i Florida med sin familj och gör allt han kan för att inte synas. Men Svensk Damtidning fick korn på honom och nu väcks nya frågor om Chris O’Neills förflutna.

Bild 1 av 9Till vänster ser vi en bister prinsessan Madeleine i en rosa kavaj. Till höger ser vi Chris O'Neill le generat, han böjer sitt huvud.

Prinsessan Madeleine tvingades fira midsommar utan sin make Chris O'Neill som var i London på "affärer".
Bild 2 av 9

Chris O'Neill var inte okysst när han träffade prinsessan Madeleine. Frågan är om det är någon tidigare kvinna som fortfarande spökar för amerikanen?
Bild 3 av 9Till vänster ser vi en bekymrad Chris i O'Neill i blå skjorta och en blå sportjacka, till höger ser vi en ledsen prinsessan Madeleine i en rosa klänning.

Chris O'Neill hade tjänat mycket på att öppna upp sig. Tyvärr förmår inte prinsessan Madeleine övertyga honom därom.
Bild 4 av 9

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åker linbana tillsammans med landshövding Berit Högman upp till toppen av Skuleberget i Ångermanland. Chris var lugn under hela uppfärden.
Bild 5 av 9

Prinsessan Madeleine tvingades fira midsommar utan Chris O'Neill som åkte till London istället.
Bild 6 av 9

Chris O'Neills och prinsessan Madeleines äktenskap börjar och slutar i sängkammaren.
Bild 7 av 9

Silvia är svag för Chris som har ett väldigt gott handlag med äldre damer.
Bild 8 av 9

Prinsessan Madeleine tvingas ofta ta ett stort ansvar för barnen.
Bild 9 av 9

Chris mamma Eva O'Neill, här med prins Carl Philip, lurar ständigt i bakgrunden likt en gäckande skugga. Hennes inflytande över sonen är stort.

Amerikanen var inte purung när han träffade prinsessan Madeleine, 40, och det är inget konstigt att Chris har haft sällskap tidigare.

Hektiskt societetsliv

Under tiden innan han träffade den svenska prinsessan levde Chris ett hektiskt societetsliv i New York där han träffade många galanta damer. Amerikanen hade gjort det till något av sin specialitet att träffa modellkvinnor, gärna från någon öststat.

Innan han fick Madeleine på kroken var dollarmiljonären tokkär i den uzbekiska underklädesmodellen Maryam Abdullina, de tillhörde båda innefolket i New York. Chris dejtade även modeprofilen Rory Hermelee.