Kärlek

Hanna Hedlunds nya dejting-avslöjande

Spännande.
Hanna Hedlund har gått vidare.
Nu kommer hon med ett nytt avslöjande om sitt kärleksliv efter skilsmässan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-03 kl 10:07 |

ProvaPremium

Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, gick skilda vägar i början av juni förra året. Det vackra musikalparet skiljde sig efter 23 år tillsammans.

Uppbrottet kom som en stor överraskning, ingen hade kunnat ana vad som pågick bakom den perfekta fasaden.

Bild 1 av 8Vi ser en strålande glad Hanna Hedlund i grå tröja och med en orangea boa framför sig.

Äntligen lycklig igen! Nu kommer Hanna Hedlund med ett nytt dejting-avslöjande.
Bild 2 av 8Hanna Hedlund Dejting Stor1 - Stoppa Pressarna

Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Sofia Wistam på Kristallengalan 2022 på Cirkus i Stockholm. Hanna har ett fint stöd av sina väninnor.
Bild 3 av 8Till vänster ser vi Hanna Hedlund i vit blus och svart kavaj, hon ser allvarstyngd ut, till höger ser vi mArtin Stenmarck som håller om Hanna Hedlund.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks uppbrott överraskade alla. Ingen hade anat vad som egentligen skedde bakom den perfekta fasaden. Nu berättar Hanna om Martins nya kärlek.
Bild 4 av 8Hanna Hedlund Aje Stor - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund spenderade en natt med Aje Philipson på hans romantiska ägor i skärgården.
Bild 5 av 8Hanna Hedlund Lack Läder Stor - Stoppa Pressarna

Hanna Hedlund var på en lack- och läderfest förra sommaren. Hon har börjat bejaka nya sidor hos sig själv efter uppbrottet från Martin Stenmarck.
Bild 6 av 8Hanna Hedlund Pernilla Stöd Stor - Stoppa Pressarna

Pernilla Wahlgren har funnits med hela tiden som ett fint stöd för Hanna Hedlund. Martin Stenmarck har tett sig mer övergiven.
Bild 7 av 8hanna hedlund lina stor1 1 - Stoppa Pressarna

Hannas syster Lina Hedlund är känd för sin skönhet. Det kan inte ens Martin Stenmarck neka till.
Bild 8 av 8martin stenmarck salen stor 1 - Stoppa Pressarna

Kan det bli mysigare? Martin Stenmarck hämtade kraft i påskas efter skilsmässan från Hanna Hedlund. Sångaren lapade sol på Hundfjället i Sälen tillsammans med en okänd kille.

– Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par, skrev kändisparet i ett känslosamt inlägg som inte lämnade någon oberörd.

Förlamades av chock

Kändis-Sverige i det närmaste förlamades av chock efter uppbrottet. Allra tyngst var det såklart för Hanna Hedlund och Martin Stenmarck. Den rödlätta sångerskan med det smittande leendet har berättat om sin tunga tid som frånskild.

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, har Hanna Hedlund berättat i sin podcast tidigare, rapporterar Expressen.