Shamanen attackerad av sin homo-älskare

Det är uppförsbacke nu.
Prinsessan Märtha Louise shaman blir alltmer ifrågasatt.
Nu sågas och attackeras Durek Verrett av sin gamle homo-älskare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-06-20 kl 08:55 |

ProvaPremium

Det började ju så bra. Durek Verrett, 44, väckte förtjusning hos det norska folket med sin exotiska bakgrund.

De glada norrmännen, som gärna bär lusekoftor och går på tur, tyckte det var spännande med medicinmannen från Los Angeles som fångat deras prinsessas hjärta.

Bild 1 av 8shaman sagas alskare stor 9 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Märtha Louise och shamanen Durek Verrett väckte sensation i Norge. Nu sågas shamanen av sina gamle homo-älskare.
Bild 2 av 8shaman hollywoodhyllning stor4 - Stoppa Pressarna

Här healar shamanen i brittisk tv.
Bild 3 av 8shaman forsvunnen stor 5 - Stoppa Pressarna

Shamanen syntes inte till på den kungliga balkongen den Syttende Mai trots att han var i Oslo.
Bild 4 av 8shaman hollywoodhyllning stor 4 - Stoppa Pressarna

Shaman Durek är glad över att Märtha Louise är så accepterande kring hans bisexualitet. Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow är väldigt förtjust i Durek som hon behandlas av.
Bild 5 av 8shaman sagas stor 3 - Stoppa Pressarna

Kronprins Haakon har inte varit nådig gentemot sin svåger. Den norske kungligheten konstaterade bara att han "önskar ha en dialog med min syster" när han fick frågor om den exotiske medicinmannen.
Bild 6 av 8shaman manlig alskare stor 5 - Stoppa Pressarna

Kokain- och alkoholmissbruk är bara en av flera lite uppseendeväckande företeelser i shamanens bakgrund.
Bild 7 av 8shaman kung harald stor 10 - Stoppa Pressarna

Kung Harald var charmerande som alltid när han träffade shamanen för första gången men det är oklart vad den norske monarken tänker innerst inne om sin svärson.
Bild 8 av 8shaman sagas alskare stor1 3 - Stoppa Pressarna

Här är shamanen på vimmel i London med en okänd kvinnlig skönhet, bara ett par dagar efter att han tog farväl av prinsessan Märtha Louise.

Märtha Louise, 47, hade varit ensam och olycklig sedan den bittra skilsmässan 2017 från skandalförfattaren Ari Behn, 46. Nu berättade den andligt intresserade prinsessan om sin shaman som hon fallit pladask för.

Hysterin i Norge blev fullständig. Det var som att en rockstjärna hade landat på Fornebu när shaman Durek anlände med flyg från Los Angeles. Den ståtlige shamanen charmade våra norska grannar med sin maskulina resning i kombination med sitt milda leende och sina lekfulla, glittrande ögon.

Men smekmånaden blev kort för shamanen, väldigt kort. Han blev alltmer ifrågasatt när det framkom att han på sin hemsida skrivit att han hade förmågan att med sina andliga färdigheter bota leukemi och inte blev det bättre när det visade sig att han och prinsessan Märtha Louise skulle ut på en andlig (och väldigt krasst världsligt kommersiell) turné som man marknadsförde med hjälp av hennes kungliga titel.