Märtha Louises shaman berättar om sin manlige älskare

Märtha Louise älskade shaman berättar nu om sina homosex-erfarenheter.
Durek Verret har haft ett förhållande med en man.
– Det var en härlig upplevelse. Jag kommer alltid älska honom, säger shamanen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-06-12 kl 09:55 |

ProvaPremium

Märtha Louise, 47, fick hela Norge att koka efter att hon på Instagram berättade om sin nya kärlek Durek Verret, 44, från Los Angeles.

Den exotiske shamanen väckte massor av uppståndelse i Norge.

Bild 1 av 6

Nu berättar shaman Durek Verrett om sina gay-erfarenheter. Han hade en manlig älskare och Märtha Louise har inga problem med det.
Bild 2 av 6

Det är oklart om kung Harald vet att blivande svärsonen är bisexuell men då Harald är en modern och vidsynt person ska det inte vara några konstigheter.
Bild 3 av 6

"Jag var i ett förhållande med en man. Det var en härlig upplevelse, jag kommer alltid att älska honom!" Shaman Durek berättar.
Bild 4 av 6

Shaman Durek är glad över att Märtha Louise är så accepterande kring hans bisexualitet.
Bild 5 av 6

Hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow är bara en av flera megakändisar som hyllar den exotiske trollkarlen.
Bild 6 av 6

Shaman Durek bor i Los Angeles men var nyligen i Oslo och skapade uppståndelse.

Till en början var nyfikenheten och entusiasmen stor för shamanen i Norge men det dröjde inte länge förrän den initiala nyfikenheten övergick i tvivel och misstro. Det avslöjades bland annat att shamanen på sin hemsida hävdat att han kan bota leukemi – i det närmaste ett brottsligt kvacksalveri-påstående.

Och ilskan dämpades inte när det framkom att han och Märtha Louise gav sig ut på en andlig turné betitlad ”Prinsessan och Shamanen”. Folk rasade över att prinsessan tjänade pengar på sin kungliga titel.

Sedan dess har det varit minst sagt frostigt mellan shamanen och det norska folket och det faktum att övriga kungafamiljen inte uttalat sitt stöd till Märtha Louises kärlek har inte fått känslorna av ilska och frustration att svalna hos det norska folket.