Hälsa

Nya uppgifter: Chris O’Neill drabbad av panik

En oväntad förklaring.
Nu framkommer nya uppgifter om den uppskjutna flytten för prinsessan Madeleine.
Den är maken Chris O’Neill som ställer till det.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2023-07-04 kl 08:11 |

ProvaPremium

Tanken var att prinsessan Madeleine, 41, och hennes familj skulle flytta hem till Sverige i augusti. Beskedet från hovet kom överraskande och man meddelade samtidigt att familjen skulle bo i Hovstallet invid Nybroplan i Stockholm.

Redan till nationaldagen anlände familjen från Florida för ett par veckors semester i Sverige och samtidigt kunde familjen ”prova på” och förbereda sig inför flytten till Stockholm.

Bild 1 av 6

Christopher O'Neill och prinsessan Madeleine förgyllde Nationaldagsmottagningen på Nordiska muséet. Medieintresset för amerikanen med den brokiga bakgrunden är stort och kanske även det har bidragit till att han drabbats av panik och stoppat Madeleines dröm.
Bild 2 av 6

Kungen har en något komplicerad relation till sin svärson. I många avseenden tycker han om Chris samtidigt som amerikanen ofta krånglar till det för prinsessan Madeleine.
Bild 3 av 6

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skulle flyttat till Sverige i augusti. Nu är allt uppskjutet, minst ett år.
Bild 4 av 6

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 5 av 6

Margareta Thorgren får ofta svara på frågor om Chris O'Neill. De bägge uppges gå mycket bra ihop. Samtidigt uppges Margareta Thorgren vara på väg att sparkas.
Bild 6 av 6

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åker linbana tillsammans med landshövding Berit Högman upp till toppen av Skuleberget i Ångermanland. Chris var lugn under hela uppfärden.

Sedan kom ett nytt och märkligt besked från hovet – man skjuter på flytten ett helt år; först 2024 kommer prinsessan Madeleine med familj att flytta hem.