Plastikryktena kring prinsessan Madeleine

Nyheten som får oss att rynka våra pannor.
Nu uppges det att prinsessan Madeleine injicerat Botox.
Den vackra kungligheten omgärdas av rykten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-09-01 kl 05:05 |

ProvaPremium

Som alla vet är prinsessan Madeleine, 37, anslående vacker – hon brukar rankas som världens vackraste kunglighet och hade hon inte varit kunglig hade hon kunnat ha en internationell filmkarriär med Hollywood som bas.

Men hjälper hon naturen på traven? Nu spekuleras det kring att den vackra prinsessan låter injicera Botox för att hålla sin hy ungdomligt fräsch och rynkfri.

Bild 1 av 6

DÅ & NU. Döm själva, har prinsessan Madeleine injicerat Botox? Både tyska och norska medier hävdar det.
Bild 2 av 6

Prinsessan Madeleine var ovanligt fräsch, till och med för att vara henne, när hon presenterade sin viktiga och uppskattade barnbok "Stella och hemligheten".
Bild 3 av 6

Kanske prinsessan Madeleine trots allt är lite mindre rynkig nu för tiden?
Bild 4 av 6

För Madeleine lär dock sommaren givit henne ett par gråa hår. Veckan med svärmor Eva O'Neill går till hävderna som en av de stökigaste i ätten Bernadottes ärofyllda historia.
Bild 5 av 6

Här är Madeleine lite svullen men det är inte av någon Botox-behandling utan som en följd av att hon just genomlidit en sällsynt sorglig begravning när väninnan Anki Wallenberg hade gott bort så tragiskt och dramatiskt.
Bild 6 av 6

Även här ser prinsessan lite anfäktad ut av sorg. Det var på nationaldagen och hennes älskade Chris hade i sista stund tvingats ställa in sin resa från Florida till Sverige.

Både tysk och norsk media skriver om misstankarna och även den svenska sajten kändis.info skriver, om saken rapporterar Hänt.