Jenny Strömstedts fiasko på ”Kristallen”-galan

Nobbad.
Jenny Strömstedt slapp vinna priset hon inte ville ha.
Programledaren kammade noll på ”Kristallen”-galan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-08-31 kl 14:05 |

ProvaPremium

Jenny Strömstedt, 47, har det lite rörigt i tillvaron just nu och ”Kristallen”-galan har inte gjort det bättre – det blev ett fiasko för programledaren som inte vann något.

Vi gissar att TV4-profilen såg fram emot galan, lite som ett andningshål där hon kunde lufta sig efter de senaste dagarnas turbulens kring hennes ärliga uppgifter om sin alkoholkonsumtion samt den påstådda misshandeln som nu ifrågasätts så kraftfullt.

Bild 1 av 6

Jenny Strömstedt hade kallat "Kristallen"-galans statyetter för "skitpriser" innan tillställningen och nu slapp hon ta emot priser. Här delar hon ut ett pris tillsammans med SVT-profilen Camilla Kvartoft.
Bild 2 av 6

Jenny Strömstedt har berättat om sitt komplicerade förhållande till alkohol och alkoholterapeuten Bengt Artur Cederholm har uttalat sig om vikten av att söka hjälp.
Bild 3 av 6

Älskade maken Niklas Strömstedt syntes inte till på "Kristallen"-galan och kunde inte trösta sin hustru.
Bild 4 av 6

Jenny Strömstedt kom i sällskap med kollegan Steffo Törnquist till "Kristallen"-galan där de bägge kammade noll.
Bild 5 av 6

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt har varit gifta sedan 2011.
Bild 6 av 6

Jenny Strömstedt var nominerad till tre priser men fiaskoartat nog vann hon inget alls.

Nu skulle Jenny Strömstedt kanske vinna lite priser och få mingla med kolleger, med eller kanske ännu hellre utan alkohol – hon var nominerad till hela tre priser.

Före galan hade Jenny väckt uppmärksamhet genom att såga priserna och därmed alla medarbetare som har slitit hårt för att programledaren skulle få fronta de nominerade produktionerna och samtidigt få mest betalt av alla inblandade.
– Alltså, alla priser är egentligen korrumperade skitpriser, skrev Jenny Strömstedt på sin Facebook-sida på tal om nomineringarna i ”Kristallen”.