Prins Daniel djupt skakad av kokainryktet

Prins Daniel har hamnat i en riktig härva av kokainrykten. 
Efter en middag på Stureplan har kungligheten dragits in i en drogkontrovers med en känd nattklubbschef.
Hovet följer utvecklingen diskret och är skakade över skandalbilden som togs i en våning på Östermalm.  

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2020-10-24 kl 20:25 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 47, var en enkel kille i trucker-keps och jeansväst när han träffade kronprinsessan Victoria, 43. Men efter att Ockelbo-grabben blev kunglig har han skaffat sig nya vanor och nya vänner. 

Kungligheten umgås gärna med Stureplansprofiler och kändisar samtidigt som han smörjer kråset på guldkrogar som Sturehof och Teatergrillen. Men det finns risker med prinsens nya glamourösa liv i Stockholms så flådiga jetsetvärld. 

Bild 1 av 19

Prins Daniel har dragits in i en drogkontrovers med en känd nattklubbschef vars bild publicerats i sociala medier.
Bild 2 av 19

Prins Daniel uppges vara mycket skakad över att att figurera i sammanhang där kokain är inblandat. Han är nära vän med tv-profilen som erkänt innehav av drogen.
Bild 3 av 19

Det är prins Daniels gode vän nattklubbschefen Kristoffer Ahlbom som har publicerat bilden som nu väcker stor uppståndelse i kändisvärlden.
Bild 4 av 19

Här är Kristoffer Ahlboms bild på Instagram. I förstone ter det sig som en något sorglig illustration av den frånskilde nattklubbschefen något kanske torftiga liv.
Bild 5 av 19

Studerar man bilden närmare ser man något som kan påminna om kokain. Så långt kan det vara ett utslag av Ahlboms något ifrågasatta humor.
Bild 6 av 19

Studerar man bilden närmare ser man dock "rester" av det vita pulvret på andra ställen. Det har fått många att bli misstänksamma? Är bilden ett skämt?
Bild 7 av 19

Kristoffer Ahlbom visar gärna upp sin vänskap med prins Daniel på sitt Instagram-konto. Hovet är inte roade av att kungligheten nu associeras med Ahlboms omstridda bild som har fått viral spridning bland kändisar kring Stureplan.
Bild 8 av 19

Här tar Ahlbom återigen chansen att visa upp sitt umgänge med prins Daniel.
Bild 9 av 19

Ahlbom visar sig gärna med kungligheter. Här är det prins Carl Philip som nyttjas i Ahlboms personliga varumärkesbyggande.
Bild 10 av 19

Här är Kristoffer Ahlbom ute och festar med en dömd kokainbrottsling. Oj då!
Bild 11 av 19

Och här är Kristoffer Ahlbom ute och festar med en dömd sexbrottsling. Oj, igen!
Bild 12 av 19

Här är Kristoffer Ahlbom ute och festar med sin dåvarande hustru Sofia Rahm.
Bild 13 av 19

Kristoffer Ahlboms bröllop med hustrun Sofia Rahm var 2014 års mest kändisspäckade. Kort efter skilsmässan lämnade hustrun dock nattklubbschefen.
Bild 14 av 19

Per Gunne, tidigare vice vd på Stureplansgruppen, med nattklubbschefen Kristoffer Ahlbom. Stureplansgruppen har en stenhård drogpolicy och att en av dess mest profilerade medarbetare möjligen har skämtat om kokain lär få konsekvenser.
Bild 15 av 19

Här är Kristoffer Ahlbom ute och festar med modellmamman Mika Kjellberg och kändis-hangarounden Camilla Olsson.
Bild 16 av 19

Kristoffer Ahlboms bild med den vita linan ligger kvar på hans Instagram-konto trots den virala spridning den fått och det faktum att diskussionens vågor går höga om huruvida det är ett skämt eller om det som ser ut som kokain kom med på bilden av misstag.
Bild 17 av 19

Efter att tv-profilen åkt fast med kokain borde prins Daniel rimligen överväga vilka han väljer att umgås med.
Bild 18 av 19

Prins Daniel uppges vara djupt skakad över att han nu dragits in i en härva där det spekuleras om kokain på köksbordet.
Bild 19 av 19

"Glöm inte att Daniel kommer från Ockelbo, du kan göra honom till prins och klä upp honom men innerst inne är han en lättimponerad bonnapojk, han tycker Ahlbom-typer är lite coola att umgås med", säger en pensionerad hovexpert till Stoppa Pressarna.

Prinsens gode vän, nattklubbschefen Kristoffer Ahlbom, 48, har genom en obetänksam bild startat en lavin av rykten. Det är en riktig härva som nu skakar det svenska hovet.