Prins Daniels kärleksförklaring till Benjamin

Prins Daniel kunde inte hålla sig.
Han var tvungen att berätta för Benjamin Ingrosso om känslorna.
Nu avslöjas relationen mellan kungligheten och sångaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2019-07-24 kl 08:14 |

ProvaPremium

Benjamin Ingrosso, 21, gjorde succé på Victoriadagen i Borgholm.

SVT sände ”Victoria-konserten” och det var uppenbart att hela kungafamiljen var imponerade av den duktige sångaren och entertainern.

Bild 1 av 6

Prins Daniel kunde inte hålla sig längre. Han var bara tvungen att berätta för Benjamin Ingrosso om känslorna för den unge artisten.
Bild 2 av 6

Prinsessan Estelle har en imponerande bredd i sin musiksmak. Hon var nyligen på en Metallica-konsert i Göteborg som därefter utvecklade sig till en skandal med felaktiga påståenden från hovets informationsavdelning om specialtillstånd som inte fanns.
Bild 3 av 6

Prinsessan Estelle är även ett stort fan av Benjamin Ingrosso.
Bild 4 av 6

Benjamin Ingrosso tog kungafamiljen med storm.
Bild 5 av 6

Den unge artisten ägde scenen på Borgholms idrottsplats och prins Daniel blev berörd av den bildsköne ynglingens utstrålning.
Bild 6 av 6

Här kanske Daniel viskar att han minsann ska prata med Benjamin efter konserten?

Nu framkommer att självaste prins Daniel, 45, avgivit en kärleksförklaring till Benjamin Ingrosso efter konserten. I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgrens, 51, och Sofia Wistams, 53, populära podcast ”Wahlgren och Wistam” avslöjas vad som skedde bakom kulisserna efter den uppskattade konserten.

Det börjar med att Pernilla Wahlgren berättar om hur stolt hon är över sin son som uppträdde inför de kungliga. Sofia Wistam konstaterar då:
– Estelle satt och sjöng med och kunde texten, säger Sofia Wistam.

För tv-tittarna var det alldeles uppenbart att den unga prinsessan är mycket förtjust i Benjamin Ingrosso. Då avslöjar Pernilla att hennes son fick en riktig kärleksförklaring av prins Daniel efter att lamporna slocknat och sändningen var över.