Marbella-svenskarna firar segern över Pernilla

Kapitulation. Fullständig seger.
Nu firar Marbella-svenskarna att de har fått rätt mot Pernilla Wahlgren.
– Äntligen har hon förstånd nog att medge att hon har gjort fel, det måste vi skåla för, jublar svenskparet som Stoppa Pressarna träffar på plats i den spanska lyxorten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-07-21 kl 12:25 |

ProvaPremium

I över ett års tid har de kämpat så inte att undra på att de är glada och unnar sig en Gin och Tonic.

Stoppa Pressarna träffar svenskparet som den 17 juni förra året hörde av sig till oss och var upprörda. Det pensionerade paret bor i en trevlig lägenhet i Nagüeles i Marbella och har gått ner i områdets gemensamma trädgård för att fira med en kvällsdrink.

Bild 1 av 14

Nu firar de kritiska svenskarna i Marbella sin seger mot Pernilla Wahlgren. Sångerskan erkänner äntligen att hon inte bor i Marbella.
Bild 2 av 14

Det finns även ett par svenskar i Marbella som tycker att saken har fått för stora proportioner.
Bild 3 av 14

Men Berit och Bertil i Nagüeles i Marbella gav sig aldrig. Och när Stoppa Pressarna träffar dem är de själaglada över sin seger mot Pernilla Wahlgren.
Bild 4 av 14

Pernilla har fått ett visst stöd i kommentarerna på sitt Instagram.
Bild 5 av 14

Pernilla fick nya anklagelser riktade mot sig i stort sett varje dag. Sångerskan fick bland annat klä skott för att någon följare skrivit att hon bott i ett "palats" utan att sångerskan reagerat och korrigerat följaren.
Bild 6 av 14

Pernilla hann knappt landa i Spanien för hon satte ytterligare fyr på brasan. Hon positionerade sitt hus till Marbella, flera mil och en annan kommun bort.
Bild 7 av 14

När kändisvännen Roy Fares skrev rätt ut att han är besviken på att Pernilla ljuger och att det var pinsamt samtidigt som han uppmanade till "skärpning" började nog Pernilla inse att slaget var förlorat.
Bild 8 av 14

Pernilla har med tiden blivit alltmer ansatt och ensam. Till slut var nästan bara hennes hjärtevän Johan Pråmell som backade henne.
Bild 9 av 14

För många blev det droppen när Pernilla började prata om att hon bodde i ett "slott". Johan Pråmell kom dock med uppmuntrande ord.
Bild 10 av 14

Snacket om Pernillas förehavanden har även nått andra delar av Spanien. Flera Barcelona-svenskar är upprörda över att sångerskan ljugit.
Bild 11 av 14

Pernilla Wahlgren har varit pressad i över en vecka av Marbella-fejden som eskalerat då den skandinaviska föreningen Club Nórdico ryckte ut i ett försoningsförsök som misslyckades.
Bild 12 av 14

Det var så här det började. Berit och Bertil fick nys om nyheten att sångerskan köpt hus i Marbella när det i själva verket var i Benahavis, en helt annan kommun.
Bild 13 av 14

Marbella-svenskarna har retat upp sig alltmer på Pernillas felaktiga geo-positionering.
Bild 14 av 14

Kartan har inte fel. Med bil tar det Pernilla minst 25 minuter att ta sig till Marbella som hon hävdat att hon bor i. Är det köer kan det ta en timme!

– Det började med att jag i någon veckotidning såg att Pernilla Wahlgren hade flyttat ner till kusten (Solkusten, reds anm) och jag tänkte, ”vad trevligt”, jag har alltid följt hennes mammas karriär, vi är nästan jämnåriga och dottern har alltid verkat så rar, berättar frun i det svenska hushållet.

Men den initiala glädjen över att sångerskan köpt hus i Spanien förbyttes snabbt i ilska och förundran. När maken till Berit kom hem efter en eftermiddag med Bridge-gänget upptäckte han att Pernillas, 51, hus inte alls låg i Marbella.