Prins Daniels skilsmässo-oro för mamma Ewa

Tankarna av oro, framförallt för mamma Ewa, måste ha farit genom prins Daniels huvud.
Statistiken är glasklar.
Hans föräldrar löper stor risk att skiljas.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-04-08 kl 10:15 |

ProvaPremium

Som kunglighet är du ständigt påpassad och man har fullt upp med att föra sig själv.

Att slappna av och ha en privat sfär är dig inte förunnat många stunder per dag. Men samtidigt är du som kunglighet inte mer än människa. Dina tankar och funderingar kring stort och smått är av samma karaktär som hos oss vanliga dödliga.

Bild 1 av 6prins daniel skilsmasso oro stor 1 - Stoppa Pressarna

Prins Daniel har med största sannolikhet anfäktats av tankar kring en eventuell skilsmässa mellan hans föräldrar Ewa och Olle givet de nyheter som SCB presenterat avseende skilsmässostatistiken i Ockelbo.
Bild 2 av 6prins daniel skilsmasso oro stor5 - Stoppa Pressarna

Ewa och Olle Westling bakom prinsessan Sofias föräldrar Marie och Erik Hellqvist och visst är det Chris paranta mamma Eva vi skymtar där bak?
Bild 3 av 6prins daniel skilsmasso oro stor4 - Stoppa Pressarna

Ewa och Olle Westling på dopet av prins Oscar. Daniels föräldrar omvittnas vara förtjusande personer helt utan later och samtidigt med inre säkerhet som bidrar till att de utan problem kan umgås i kungliga sammanhang.
Bild 4 av 6prins daniel skilsmasso oro stor2 - Stoppa Pressarna

Prins Oscar i farfars trygga famn när ishallen i Ockelbo invigdes.
Bild 5 av 6prins daniel skilsmasso oro stor1 - Stoppa Pressarna

Mamma Ewa har varit tjänsteman på Postverket och Olle Westling slutade sin yrkeskarriär som högste chef för äldreomsorgen i Sandvikens kommun.
Bild 6 av 6prins daniel skilsmasso oro stor3 - Stoppa Pressarna

Kronprinsessan Victoria uppges vara mycket förtjust i sina svärföräldrar även om hon ser lite bister ut på den här bilden.

Är du kunglighet förväntas du även vara insatt i samhällsliv och politik, både på nationell och internationell nivå. Det är därför rimligt att utgå ifrån att prins Daniel, 44, tar del av nyhetsflödet och sannolikt gör han det lite mer än den genomsnittlige medborgaren givet hans kungliga plikter och ansvar.

Därför är det sannolikt tankar av oro for genom prinsens huvud häromdagen när ny statistik presenterade i media.

Daniels hemort, Ockelbo i Gävleborgs län, ligger i topp på listan över högst andel skilsmässor i relation till befolkningen: 3,7 skilsmässor per 1 000 invånare.