Kungligt

Prins Harry besviken och rasande på drottningen

Sprickan mellan prins Harry och den övriga kungafamiljen kan till och med vara större än vad man hittills trott, anat, sett och hört.
Den till USA flyktade prinsen ska vara djupt sårad efter att han konstaterat att drottning Elizabeth ”raderat” honom från hovets historia.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2022-07-25 kl 09:05 |

ProvaPremium

Den superaktuella nyligen publicerade boken ”Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors” av den rutinerade författaren och hovexperten Tom Bower, 75, har onekligen rört om en hel del i det brittiska kungahuset.

Stoppa Pressarna har tidigare refererat till flera sensationella uppgifter som förekommer i boken.

Bild 1 av 7prins harry drottningen stor - Stoppa Pressarna

Prins Harry är både besviken och rasande på drottning Elizabeth.
Bild 2 av 7prins harry bortraderad ur historien 1 - Stoppa Pressarna

I en ny bok om det brittiska kungahuset, som fokuserar på ”Megxit” kommer det fram många nya och sensationella uppgifter.
Bild 3 av 7prins harry bortraderad ur historien 2 - Stoppa Pressarna

Enligt författaren Tom Bower pågår det ett ”krig” inom ”The House of Windsor” mellan Harry och Meghan på ena sidan och de övriga kungamedlemmarna på andra sidan.
Bild 4 av 7prins harry bortraderad ur historien 3 - Stoppa Pressarna

Bower pekar bland annat ut Camilla Parker Bowles som den seniora medlem som Meghan Markle anklagat för rasism i den omtalade Oprah Winfrey-intervjun med Harry och Meghan.
Bild 5 av 7prins harry bortraderad ur historien 4 - Stoppa Pressarna

Meghan Markle anklagas i en nyutkommen bok för att genom lögner och manipulationer ha påverkat prins Harry så att paret skulle lämna tillbaka sina kungatitlar och flytta till USA.
Bild 6 av 7prins harry bortraderad ur historien 5 - Stoppa Pressarna

Prins Harry svek drottning Elizabeth under hennes sista tid i livet.
Bild 7 av 7prins harry bortraderad ur historien 6 - Stoppa Pressarna

Harry såg talet på tv och kände att drottningen raderat honom och hans familj ur kungahistorien, eftersom det inte fanns någon bild på honom, Meghan och sonen Archie bakom drottningen, däremot på alla andra i familjen.

Bland annat pekar författaren ut Camilla Parker Bowles, 75, som den seniora medlem som ska ha uttalat sig rasistiskt eller i alla fall nedvärderande om prins Harrys, 37, och Meghan Markles, 40, sons hudfärg innan han föddes.

Källor inifrån hovet har dock förnekat att det skulle vara Parker Bowles som uttryckt ”oron för hudfärgen”.

Tom Bower avslöjar dock också flera av Meghan Markles påstådda lögner och manipulationer för att förmå sin make prins Harry att de två skulle lämna det brittiska kungahuset och göra det som kommit att kallas ”Megxit”.