Politik

Skandalministerns kärleksresa med unga flickvännen

Han är Sveriges mest hånade och inkompetentförklarade minister.
Den hårt pressade Morgan Johansson kan således behöva koppla när han får chansen.
Häromdagen sågs han avnjuta Tomas Ledins konsert på Öland tillsammans med sin flickvän – och tillika anställda – och Emelie Karlsson.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-07-24 kl 05:32 |

ProvaPremium

Även om det ofta stormat kring Morgan Johansson, 52, så har det varit något alldeles extra de senaste månaderna.

Karln verkar som katten ha nio liv. Oavsett vad han gör, eller rättare sagt inte gör, så får han sitta kvar på sin post.

Bild 1 av 6morgan johansson kritiserad men pa konsert 1 - Stoppa Pressarna

Morgan Johanssons nyblivna hustru Emelie Johansson åtalas nu för dataintrång hos Säpo.
Bild 2 av 6morgan johansson kritiserad men pa konsert 2 - Stoppa Pressarna

Morgan Johansson har varit och är hårt pressad. Nyligen klarade han sig kvar på posten som justitieminister med nöd och näppe, sedan statsminister Magdalena Andersson ställt Sveriges Natoansökan på spel.
Bild 3 av 6morgan johansson kritiserad men pa konsert 3 - Stoppa Pressarna

Morgan Johansson har länge varit kritiserad, hånad och inkompetentförklarad på grund av att han hellre Twittrar om politiska meningsmotståndare än tar tag i de enorma problem som Sverige har med kriminaliteten.
Bild 4 av 6morgan johansson kritiserad men pa konsert 4 - Stoppa Pressarna

Morgon Johansson har gång efter gång efter gång lovat att regeringen ska ta krafttag mot kriminaliteten. Inget har dock hänt. Tvärtom så skenar brottsligheten i Sverige.
Bild 5 av 6morgan johansson kritiserad men pa konsert 5 - Stoppa Pressarna

"Säpo-Emelie" och Morgan Johansson vigdes av partikollegan Khashayar Farmanbar, vid en enklare borgerlig vigselceremoni. Nu väntar tråkigheter för det nygifta paret.
Bild 6 av 6morgan johansson kritiserad men pa konsert 6 - Stoppa Pressarna

Morgan Johansson kritiserades för att han struntade i alla coronarestriktioner och gick och shoppa på ett köpcentrum samtidigt som hans egen regering uppmanat vanligt folk att inte göra detta för att minimera smittorisken. Han har också genom åren gjort många underliga uttalanden.

Nu senast så satte premiärminister Magdalena Andersson, 55, Sverige Natoansökan på spel och hotade med att regeringen skulle avgå om misstroendeomröstningen mot Morgan Johansson skulle gå igenom.

Istället för att ta åt sig av den massiva kritiken mot ”Twitter-ministern” så gjorde Socialdemokraterna vad socialister ofta gör, ägnar sig åt spel i korridorerna för att rädda de egna. Den här gången gjorde man uppgörelse med den kommunistiska politiska vilden Amineh Kakabavehs, 51, för att rädda Johansson med en rösts marginal.

Den politiska oppositionen och många runt om i landet bara skakade på huvudet.

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, 58, sa till TV4 att statsministern hotat med regeringskris för att rädda sin ”misslyckade justitieminister”.