Politik

Skandalministerns kärleksresa med unga flickvännen

Han är Sveriges mest hånade och inkompetentförklarade minister.
Den hårt pressade Morgan Johansson kan således behöva koppla när han får chansen.
Häromdagen sågs han avnjuta Tomas Ledins konsert på Öland tillsammans med sin flickvän – och tillika anställda – och Emelie Karlsson.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-07-24 kl 05:32 |

ProvaPremium

Även om det ofta stormat kring Morgan Johansson, 52, så har det varit något alldeles extra de senaste månaderna.

Karln verkar som katten ha nio liv. Oavsett vad han gör, eller rättare sagt inte gör, så får han sitta kvar på sin post.

Bild 1 av 6

Morgan Johansson sågs häromdagen njuta av en konsert i Borgholm tillsammans med flickvännen Emelie Karlsson.
Bild 2 av 6

Morgan Johansson har varit och är hårt pressad. Nyligen klarade han sig kvar på posten som justitieminister med nöd och näppe, sedan statsminister Magdalena Andersson ställt Sveriges Natoansökan på spel.
Bild 3 av 6

Morgan Johansson har länge varit kritiserad, hånad och inkompetentförklarad på grund av att han hellre Twittrar om politiska meningsmotståndare än tar tag i de enorma problem som Sverige har med kriminaliteten.
Bild 4 av 6

Morgon Johansson har gång efter gång efter gång lovat att regeringen ska ta krafttag mot kriminaliteten. Inget har dock hänt. Tvärtom så skenar brottsligheten i Sverige.
Bild 5 av 6

Att ha ett förhållande med en anställd är alltid kontroversiellt och känsligt. Det verkar inte Morgan Johansson bryr sig om. ”Mogges” flickvän jobbar på Säpo. Chefen för Säpo är – Morgan Johansson.
Bild 6 av 6

Morgan Johansson kritiserades för att han struntade i alla coronarestriktioner och gick och shoppa på ett köpcentrum samtidigt som hans egen regering uppmanat vanligt folk att inte göra detta för att minimera smittorisken. Han har också genom åren gjort många underliga uttalanden.

Nu senast så satte premiärminister Magdalena Andersson, 55, Sverige Natoansökan på spel och hotade med att regeringen skulle avgå om misstroendeomröstningen mot Morgan Johansson skulle gå igenom.