Prins Harrys extrema pengakrav chockar

Ett kungligt arvode.
Nu avslöjar vad prins Harry kräver för att hålla tal.
Den brittiske kungligheten vill ha rejält betalt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2020-06-30 kl 17:31 |

ProvaPremium

Prins Harrys, 35, och Meghan Markles, 38, svekfulla beteende mot drottning Elizabeth, 94, och de brittiska undersåtarna har gjort paret nästintill icke önskvärda på de brittiska öarna.

Prinsen och hans amerikanska hustru bröt ju upp från kungahuset på ett sätt som bara kan betecknas som uselt. Drottning Elizabeth blev varse att de unga tu skulle lämna sina plikter via tv – ett oerhört svek mot monarken.

Bild 1 av 6

Prins Harry och Meghan Markle har anlitat en agentur och erbjuder nu sina tjänster som talare.
Bild 2 av 6

Men smakar det så kostar det. En miljon dollar, närmare tio miljoner kronor, vill de ha för att tala.
Bild 3 av 6

Här ordnar prins Harry jobb åt sin hustru. När paret träffade Walt Disneys högsta chef på en tillställning i London viskade prins Harry att hustrun gärna ville dubba tecknad film, kort därefter så fick prinshustrun ett uppdrag från Disney.
Bild 4 av 6

Prins Harrys och Meghan Markles svekfulla beteende mot drottning Elizabeth har gjort paret impopulära på de brittiska öarna.
Bild 5 av 6

Prins Harry och Meghan Markle var trötta på alla fotografer, därefter valde paret att bosätta sig i Los Angeles som är världens paparazzi-tätaste plats.
Bild 6 av 6

Prins Harry och Meghan Markle försöker nu bygga en ny tillvaro i USA och framförallt försöker de tjäna pengar, stora pengar.

Parets exil inleddes i Kanada. Den rödlätte prinsen och hans hustru och lille Baby-Archie, 1, bosatte sig i en lyxvilla på en ö utanför Vancouver.

Ganska klart stod det dock klart för de bägge att vistelsen i Kanada kanske inte skulle bli så angenäm som de först hade föreställt sig. Det kanadensiska folket var inte intresserade av att betala för det bortskämda parets livvaktsstyrka och dessutom var det i sig känsligt med engelska kungligheter i landet, då de i någon mening kan betraktas som symboler för brittisk kolonialism och förtryck.