Nanne Grönvalls girighets-attack på Jill Johnson

Nu lämnar sångerskan Nanne Grönvall tillbaka sitt krisstipendium.
Det kan ses som en öppen attack på Jill Johnson.
Ska skånskan ensam blir kvar och ge girigheten ett ansikte?

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-06-29 kl 17:25 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar rapporterat om coronakris-stipendiet som har delats ut till redan stormrika artister.

Värst av dem alla är Jill Johnson, 47, som trots att hon är god för mer än 10 miljoner kronor valt att ta emot krisstipendium från svenska skattebetalare. Stipendiet är tänkt för artister som har missat jobb på grund av corona-epidemin.

Bild 1 av 7

Nanne Grönvall vill inte vara girig och lämnar därför tillbaka sitt corona-stipendium. Jill Johnson framhärdar och behåller sina pengar, trots att hon är mångmiljonär.
Bild 2 av 7

Det gick inte så bra för Nanne Grönvall i Melodifestivalen men den amerikanske pratshow-värden James Corden blev så förtjust i svenskan att han bjöd in henne till sitt program.
Bild 3 av 7

Tommy Körberg är rasande på Jill Johnson som tar emot skattebetalarnas pengar, trots att hon är god för mer än 10 miljoner kronor.
Bild 4 av 7

Nanne Grönvall fick dåligt samvete och lämnar tillbaka sitt stipendium.
Bild 5 av 7

Jill Johnson vägrar och hon begriper helt enkelt inte kritiken.
Bild 6 av 7

Folket är rasande på Jill Johnson som nu förändrar bilden av sig själv fullkomligt.
Bild 7 av 7

Här förklarar Jill varför hon som är mångmiljonär ska ha stipendiet. Hon må få 50 000 kronor men det här står henne betydligt dyrare än så. Nu har hon givit girigheten ett ansikte.

Problemet är att flera förmögna artister som Jill Johnson och Benjamin Ingrosso, 22, har fått pengar samtidigt som de har miljoner på banken.

Medan mindre framgångsrika artister som inte har haft lika tydliga avtal kring sina missade jobb inte har fått ett öre – de sångare som inte är lika framgångsrika och därmed i störst behov av stipendiet blir utan pengar samtidigt som mångmiljonärer som Jill Johnson med glädje och girighet tagit emot pengarna.