Madeleine återvänder hem utan Chris

Nu återvänder Madeleine hem.
Prinsessan lämnar maken Chris ensam kvar i Florida.
Hovets informationsavdelning bekräftar. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-01-23 kl 08:20 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 36, och maken Chris O’Neill, 44, bröt upp från Sverige i slutet av augusti.

Paret gick i lyxexil i Florida ett beslut som upprört både rojalister och icke-rojalister. I den exklusiva mångmiljonvillan i Miami verkar de bägge mest  fördriva sin tillvaro med att dröna i solen med vissa avbrott för shopping i exklusiva shoppingmalls med svalkande air condition.

Bild 1 av 6madde flyttar hem stor 11 - Stoppa Pressarna

Nu återvänder Madeleine hem till Sverige utan Chris som stannar kvar ensam i Florida. Hovet bekräftar uppgifterna.
Bild 2 av 6madde chris dejt stor2 - Stoppa Pressarna

Paret lever i en lyxtillvaro med de tre barnen i Florida. Väldigt långt från verkligheten för de svenska skattebetalare som finansierar deras leverne.
Bild 3 av 6madde chris dejt stor 2 - Stoppa Pressarna

Chris ser som vanligt obekväm ut medan Madeleine gör allt för att hålla skenet uppe.
Bild 4 av 6madde chris dejt stor1 4 - Stoppa Pressarna

Chris avskyr Sverige, han avskyr svensk media och han avskyr att representera kungahuset. Frågan är hur lyckat det var att han gifte sig med en svensk prinsessa då?
Bild 5 av 6madde fast i falla stor 1 - Stoppa Pressarna

Chris O'Neill ville först inte komma hem för att fira drottning Silvia men till slut tvingades amerikanen att vika sig.
Bild 6 av 6madde krislunch stor - Stoppa Pressarna

När Madeleine och Chris var hemma i julas åt de en gemensam lunch på Hotel Diplomat i Stockholm. Lunchen var mycket dyster, enligt ögonvittnen till Stoppa Pressarna.

Känslorna kring hur Madeleine sköter sina kungliga plikter blev inte mindre heta då det stod klart att hon nobbade Nobelfesten och istället prioriterade sitt solbadande i Florida. Madeleine deltar knappt längre i kungahusets officiella uppdrag och alltfler ifrågasätter nu det lämpliga i att hon har kvar sin prinsesstitel.
– Madeleine är så bortskämd och det vore ju endast hennes problem om det inte vore så att hon lever på mina skattepengar, har en upprörd läsare skrivit till Stoppa Pressarna.

Förutom det faktum att paret lever i en lyxexil långt borta från verkligheten så spekuleras det i hur det egentligen står till i äktenskapet mellan prinsessan och amerikanen. Och inte lär spekulationerna minska när det nu står klart att prinsessan lämnar den skandalomsusade maken hemma när hon åker tillbaka till Sverige.