Stora oron för drottning Silvia efter ingreppet

Oron är stor för Silvia.
Under semestern i Florida visar drottningen plötsligt upp sig med ett plåster i ansiktet. 
Nu kommer förklaringen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-01-12 kl 16:05 |

ProvaPremium

Drottning Silvia, 75, firade nyligen sin födelsedag och även om hon är synnerligen aktiv och arbetar och flänger över hela jordklotet i sin kungliga roll så har hon ändå uppnått en aktningsvärd ålder.

Nyligen hade drottningen det trevligt på VIP-läktaren när Joe Barry Memorial Cup i hästpolo avgjordes i amerikanska Wellington.

Bild 1 av 9

Många blev oroade när drottning Silvia visade upp sig med ett plåster under ögat.
Bild 2 av 9

Det var under en hästpolomatch i USA som drottningens plåster blev en stor snackis.
Bild 3 av 9

Drottningen var där tillsammans med prinsparet och kungen.
Bild 4 av 9

Hösten har varit ansträngande för drottningen som arbetar väldigt hårt.
Bild 5 av 9

En av drottningens alla resor gick till Pau i Frankrike där hon var med och hyllade Bernadottska anfadern Karl XIV Johan.
Bild 6 av 9

Silvia har tjänat Sverige och kungahuset troget sedan 1976.
Bild 7 av 9

Drottning Silvia var med och grundande Mentor och hon är även hedersledamot i styrelsen. Det är bara ett av flera engagemang för Silvia.
Bild 8 av 9

Drottning Silvia är mycket engagerad i barns väl och ve. Hon lägger en stor del av sin tid på att arbeta för det hon brinner för.
Bild 9 av 9

Alla som var oroade för Silvias plåster i ansiktet kan andas ut. "Drottningen hade ett plåster för att hon ville skydda sig mot solen på grund av ingreppet hon gjorde i november", berättar informationschefen Margareta Thorgren.

Affärskvinnan och arvtagerskan Antonia Ax:son Johnson, 75, och hennes make Göran Ennerfelt, 78, var också med i sällskapet som även bestod av kungen samt prins Carl Philip, 39, och prinsessan Sofia, 34, som alltid mycket vacker och för dagen klädd i ett elegant vitt linne och en snygg solhatt.