Äktenskapskris

Prinsessan Madeleine hånad av Chris inför kungafamiljen

En rysare.
Det var en uppenbart besvärad prinsessan Madeleine som försökte fira sin storasyster på födelsedagen.
Alla tänkte på ”Elefanten i rummet” – den frånvarande Chris O’Neill.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2022-07-14 kl 19:53 |

ProvaPremium

Kronprinsessan Victoria, 45, hyllades traditionsenligt på sin födelsedag. Det var sång och hurrarop utanför Sollidens slott och kung Carl Gustaf, 76, var på ett strålande humör.

Därefter for kronprinsessfamiljen i kortege med häst och vagn till Borgholms slottsruin. Ett nytt inslag för i år som lär bli en ny tradition. Gatorna kantades av jublande ölänningar och turister.

Bild 1 av 6

En bedrövad prinsessan Madeleine hånades öppet av Chris O'Neill under Victoriadagen förra året. Hon tvingades fira sin storasyster ensam, amerikanen vägrade vara med.
Bild 2 av 6

Hela sommaren är förstörd för kungafamiljen efter att deras nära vän åkt fast för kokain.
Bild 3 av 6

Prinsessan Madeleine har ett fint stöd i sin pappa, kungen som alltid finns där för sin dotter.
Bild 4 av 6Vi ser prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine. De sitter ner under en konsert i Borgholm.

Prinsessan Sofias privata chatkonversationer kring prins Carl Philip har läckt ut och sprids nu i hovkretsar.
Bild 5 av 6

Årets vinnare av Victoriapriset Ebba Årsjö är till skillnad från Chris O'Neill på plats i Borgholm för att fira kronprinsessan Victoria. Hon får priset för att vid vinterns Paralympics i Peking vinna två guldmedaljer i alpin kombination och slalom samt brons i störtlopp.
Bild 6 av 6

Prinsessan Madeleine har bestämt sig för att gå sin egen väg. Hon kommer inte anpassa sig efter maken längre.

Victoria strålade i en skir sommarklänning med blomstertryck och prins Daniel, 48, var stilig i en khakifärgad klubbkavaj. Lille prins Oscar, 6, matchade sin pappa i en fin kostym dagen till ära.

Väl framme vid slottsruinen var det utdelning av Victoriastipendiet till alpina skidåkerskan Ebba Årsjö, 21. Därefter väntade fin underhållning av bland andra Tomas Ledin, 70, och Viktor Leksell, 25.