Äktenskapskris

Prinsessan Madeleines och Chris djupa kris inför flytten

Det här börjar inte bra.
Nu framkommer sanningen om nästa djupa kris för prinsessan Madeleine och Chris O’Neill.
Hur länge ska de orka med alla prövningar i äktenskapet?

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-16 kl 17:45 |

ProvaPremium

Det var tänkt som en glad nyhet. Prinsessan Madeleine, 40, och hennes familj flyttar till Stockholm efter fem års lyxexil i Florida.

Parets planer hann emellertid knappt avslöjas förrän problemen började hopa sig. Det vidtog direkt spekulationer om familjen verkligen ska bo i sin miljonrenoverade sjurummare vid Hovstallet i Stockholm som hovet låtit påskina.

Bild 1 av 6Till vänster i bild ser vi prinsessan Madeleine i blommig klänning. Till höger ser vi Madeleine som lutar sig bekymrat fram medan maken Chris O'Neill står snett bakom henne.

Nu kommer nya besked om äktenskapet mellan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill. Parets kris fördjupas.
Bild 2 av 6Vi ser Chris O'Neill, kung Carl Gustaf och prinsessan Madeleine.

Nu höjs röster för att kung Carl Gustaf sätter ned foten och agerar.
Bild 3 av 6

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige i augusti. Redan nu har det blivit tjafs kring parets bostad och nu kan amerikanen stoppas från att komma in i Sverige.
Bild 4 av 6

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 5 av 6

Margareta Thorgren får ofta svara på frågor om Chris O'Neill. De bägge uppges gå mycket bra ihop.
Bild 6 av 6

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åker linbana tillsammans med landshövding Berit Högman upp till toppen av Skuleberget i Ångermanland. Chris var lugn under hela uppfärden.

Kungaexperten Claes-Johan Larsson, 58, varnade för att barnen riskerar att bli ”asfaltsblommor” om de ska växa upp invid Nybroplan på Östermalm i Stockholm.

Miljonklipp på flytten

Sedan kom spekulationer om Chris O’Neills, 48, miljonklipp. Amerikanen har lagt ut villan i Pinecrest utanför Miami till försäljning – han begär 80 miljoner kronor.

Amerikanen köpte den för 30 miljoner kronor vilket innebär att han tjänar 50 miljoner kronor på att flytta till Sverige och till lyxvåningen som är finansierad av svenska skattebetalare.