Olycksfall

Fackets krav på utredningen av blåslagna kändiskvinnan

Noggrant men skyndsamt.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja fackets krav på utredningen kring blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda.
– Ingenting får sopas under mattan, samtidigt håller det inte att dra det i långbänk, säger en initierad uppgiftslämnare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-16 kl 06:08 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att Aftonbladet inleder en utredning kring den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda, 37.

Det var i början av sommaren som olyckan var framme första gången. Den profilerade Aftonbladet-medarbetaren kollapsade mystisk i löparspåret.

Bild 1 av 8Vi ser Anna och Hans Shimoda. Till höger ser vi Anna Shimoda med en blåtira.

Kändiskvinnan och journalisten Anna Shimoda skadade sig återigen i ansiktet ett halvår efter första olyckan. Då inledde Aftonbladet, enligt uppgift, till slut en utredning,
Bild 2 av 8Anna Shimoda Skadad Stor1 - Stoppa Pressarna

Här ser vi de omfattande skadorna som Anna Shimoda drog på sig i det oturliga fallet på plan mark i början av sommaren. Sedan blev hon återigen olycksdrabbad.
Bild 3 av 8anna shimoda aftonbladet stor111 - Stoppa Pressarna

Journalisten Anna Shimoda har vid tre tillfällen blivit blåslagen med omfattande ansiktsskador. Kanske de jobbar för hårt på Aftonbladet?
Bild 4 av 8Anna Shimoda Tecken Stor1 - Stoppa Pressarna

Maken Hans Shimoda bevisade sin innerliga omsorg genom ett tecken med tre hjärtan till sin hustru som fick så omfattande skador i ansiktet efter första fallet. Andra gången olyckan var framme råkade hon ramla eller slå i något så att det blev en rejäl blåtira.
Bild 5 av 8hans anna shimoda stor2 - Stoppa Pressarna

Nyligen böjd Hasse sin älskade Anna Shimoda på en flott Parisresa med lyxshopping, ostron och champagne. Han gör allt för att hon ska må bra.
Bild 6 av 8hans anna shimoda stor3 - Stoppa Pressarna

Hasse och Anna Shimoda är Sveriges mest framgångsrika kändisjournalister. Men kanske de jobbar för hårt?
Bild 7 av 8Anna Shimoda Premiar Stor1 - Stoppa Pressarna

Hasse Shimoda gör allt han kan för att ta hand om sin hustru Anna Shimoda. Han har dock förändrats på sistone.
Bild 8 av 8hans anna shimoda stor6 - Stoppa Pressarna

Anna Shimoda är en mycket profilerad medarbetare på skandaldrabbade Aftonbladet. Chefredaktör Lena K. Samuelsson blir alltmer ifrågasatt. Att en av tidningens största stjärnor hittas skadad under mystiska omständigheter är det sista som behövs just nu.

Hon hittades av några idag ännu helt okända personer som larmade ambulans. Anna Shimoda fördes till Södersjukhuset där hon vårdades i två dygn.

Läkarna står helt rådvilla – man vet inte vad som drabbade Anna Shimoda som själv lade ut bilder på sitt blodiga och sönderslagna ansikte.

Rejäl blåtira

En halv tand rök och dessutom hade hon en rejäl blåtira. Fallet blev så olyckligt att hon även slog sönder läppen.