Sista bilden på Paolo Roberto före sexköpet

Sista timmarna före sexköpet.
Programledaren besökte en bar och träffade sin fightingvän.
Stoppa Pressarna har gjort en unik kartläggning av Paolo Robertos rörelser innan han greps av polisen i ”Insats: torsk”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-05-15 kl 17:55 |

ProvaPremium

Paolo Roberto, 51, greps av polisen vid en razzia mot en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm.

Programledaren har utan omsvep erkänt att han köpt sex av en ung kvinna. Sannolikt kommer kvinnan från Moldavien – Europas fattigaste land och ett land som förser bordeller runt om i världen med unga kvinnor.

Bild 1 av 11

Här är sista bilden på Paolo Roberto före sexköpet. I en unik kartläggning avslöjar Stoppa Pressarna programledarens sista timmar innan han greps av polisen.
Bild 2 av 11

Programledaren var bland annat på sin barberarsalong på Östermalm innan han tog sig till lägenhetsbordellen.
Bild 3 av 11

Paolo Roberto driver flera restauranger och har även ett eget pastamärke, han har skrivit flera kokböcker, dessförinnan var han proffsboxare.
Bild 4 av 11

Paolo Roberto lät sig intervjuas av TV4:s erkänt skickliga och tuffa journalist Jenny Strömstedt, ett par timmar senare fick han sparken från TV4.
Bild 5 av 11

Det var en ångerfull Paolo Roberto som pressades stenhårt av skjutjärnsjournalisten Jenny Strömstedt.
Bild 6 av 11

På Paolos barberarsalong finns även ett cigarrum.
Bild 7 av 11

Thaiboxaren Jörgen Kruth som Paolo träffade före sexköpet har även besökt programledarens barberarsalong.
Bild 8 av 11

Här berättar Paolo själv om sitt stora misstag. Flera av följarna trodde kontot var hackat, det här var innan Stoppa Pressarna avslöjade att det var Paolo som köpt sex. Samtliga kommentarer är nu borttagna av Paolo.
Bild 9 av 11

Det är oklart vad Paolos 26 år yngre flickvän Elin Härkönen tycker om sexköpet.
Bild 10 av 11

Här skrattar Paolo glatt och skojar med sin vän fightern Jörgen Kruth. Bara timmar senare grips Paolo av polisen i operationen "Insats: torsk".
Bild 11 av 11

Paolo Roberto skojar med Jörgen Kruth om att värdet på bostadsrätterna på Östermalm går ner i värde när MMA-fightern bor där, det är det sista Paolo säger offentligt innan polisen griper honom.

Paolo Roberto bor i Nacka söder om Stockholm men timmarna innan han greps av polisens insatsstyrka rörde sig entreprenören och programledaren på Östermalm i Stockholm.

Han besökt bland annat sin nya verksamhet Barbiere Nascosto på Styrmansgatan på Östermalm.

Paolo Roberto har själv berättat om projektet där han är delägare:
– En gömd barberare för dig som vill njuta av livet lite extra. En skön plats att hänga på, samla energi, bli omhändertagen av våra skickliga barberare, njuta av en god cocktail innan utgång, en ljuvlig cappuccino en förmiddag, eller bara snacka massa skit, har Paolo skrivit själv på Instagram.