Prinsessornas gemensamma attack mot Eva O’Neill

Konflikten eskalerar.
Nu gaddar prinsessorna Sofia och Madeleine ihop sig.
De två svägerskorna är minst sagt förbannade på Eva O'Neill.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2020-07-30 kl 17:57 |

ProvaPremium

Den här gången verkar hon ha gått för långt. Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att Eva O’Neill, 80, rykt ihop med prinsessan Sofia, 35.

Chris O’Neills, 45, lite krävande mamma tycker att Sofia ”skämmer ut sig” som kunglighet eftersom hon har ryckt in och arbetat i sjukvården under coronakrisen och därmed ”smutsat” ned sig.

Bild 1 av 6

Prinsessorna Sofia och Madeleine är trötta på Eva O'Neills later, enligt uppgift till Stoppa Pressarna. Nu är Eva som uppslukad från jordens yta.
Bild 2 av 6

Prinsessan Sofia blev tidigare som bekant hyllad för sina fina insatser i vården under coronapandemin.
Bild 3 av 6

Tidigare har prinsessan Madeleine rykt ihop vid ett flertal tillfällen med svärmor Eva O'Neill. Den nyckfulla äldre damen har en förmåga att skapa drama och kanske det är hon som ligger bakom Chris mystiska beteende.
Bild 4 av 6

Eva O'Neill är van vid att bli åtlydd, men nu är hon försvunnen.
Bild 5 av 6

Eva O'Neill sårade prinsessan Sofia på djupet med sitt senaste utspel.
Bild 6 av 6

Tord "Tosse" Magnuson har tidigare varit engagerad i prinsessan Madeleines väl och ve. Han har försökt att ikläda sig en medlarroll med Eva O'Neill och prinsessan Sofia men istället har konflikten eskalerat.

Istället tycker Eva O’Neill att prinsessan Sofia ska hålla sig hemma och ta hand om barnen prins Alexander, 4, och prins Gabriel, 2.