Mest läst just nu:

Silvias oväntade koppling till Federleys pedofilskandal

Ett obehagligt sammanträffande.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja drottning Silvias okända koppling till Fredrick Federleys pedofilvänner.
Nu associeras kungligheten med både ”Björbo-pedofilen” och ”Volvo-pedofilen”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-01-09 kl 20:24 |

ProvaPremium

Det har gått ett drygt år sedan Stoppa Pressarna avslöjade att dåvarande EU-parlamentarikern och andre vice ordförande i Centerpartiet sedan ett halvår tillbaka var sambo med en dömd pedofil och våldtäktsman.

Fredrick Federley, 43, hade träffat den så kallade ”Björbo-pedofilen” på gaysex-appen Grindr och det tände till mellan politikern och barnvåldtäktsmannen.

Bild 1 av 8

En fasansfull situation! Drottning Silvia kopplas nu samman med Fredrick Federleys pedofilskandal.

Bild 2 av 8

Fredrick Federley och "Björbo-pedofilen" träffades första gången med hjälp av en gay-sex app. Sedan blev det kärlek och samboskap.

Bild 3 av 8

Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt i SVT när han påstod att han "inte läst domen" mot "Björbo-pedofilen".

Bild 4 av 8

Drottning Silvia har i årtionden fört en kamp mot övergrepp mot barn, att behöva bli associerad med Federleys pedofil-vänner är det sista hon vill.

Bild 5 av 8

Här är "Volvopedofilens" Volvo parkerad utanför Federleys hus i Dala-Floda. Bilen stod där över natten mellan den 17 och 18 december.

Bild 6 av 8

Drottning Silvia vägrade gå på Polarprisgalan när Chuck Berry skulle prisas. Han dömdes för trafficking och människohandel 1960 och det är lätt att föreställa sig hur äcklad Silvia måste vara av våldtäktsdomarna mot ”Björbo-pedofilen” och ”Volvo-pedofilen”.

Bild 7 av 8

Det är drottningens nära vän kungaexperten Roger Lundgren (längst till höger) som har en vänskaplig relation och kommunikation med Federley, samtidigt står "Royal-Roger" väldigt nära Silvia.

Bild 8 av 8

Nu kan Roger Lundgren tvingas välja mellan drottning Silvia eller Fredrick Federley, vi kan bara ana hur västerbottningen med det behagliga sättet kommer göra.

Kort efter männens första möte, som skedde i Örebro, installerade sig den 43-årige mannen, som bland annat är dömd för 22 fall av grova våldtäkter mot barn, på Centertoppens kringbyggda och vackra Dalagård i Björbo, inte långt från Gagnef.

Avslöjandet väckte stor uppståndelse och Stoppa Pressarnas nyhet toppade alla tidningar, tv- och radioprogram. Det dröjde två veckor; sedan tvingades Federley bort från alla sina politiska uppdrag.

Den skandaliserade ex-politikern verkar dock ha svårt att släppa ”Björbo-pedofilen”. I juli i år kunde Stoppa Pressarna avslöja att de bägge männen återförenats – exklusiva bilder visar hur pedofilens mammas röda Toyota stått parkerad över natten utanför Federleys Dalagård.