Relation

Sorgliga beskedet från Chris O’Neill i Florida

En tråkig nyhet.
Nu kommer ett trist besked från Chris O’Neill på plats i Florida.
Prinsessan Madeleines make har bestämt sig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-08-30 kl 15:44 |

ProvaPremium

Det var inte mycket vi fick se av Chris O’Neill, 48, i sommar. Den egensinnige amerikanen med de lite trassliga affärsverksamheterna höll sig undan under sitt besök i Sverige.

Det började dock bra – även om han anslöt till familjen först en vecka efter att prinsessan Madeleine, 40, landat på svensk mark. Amerikanen var med sin hustru och sonen, prins Nicolas, 7, vid Höga kusten där man besökte Naturum och Skuleberget.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi en bekymrad Chris i O'Neill i blå skjorta och en blå sportjacka, till höger ser vi en ledsen prinsessan Madeleine i en rosa klänning.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine har det inte alltid lätt i äktenskapet.
Bild 2 av 8

Prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin på Öland. Chris vägrade vara med och prinsessan Madeleine led i tysthet.
Bild 3 av 8Till vänster i bild ser vi prinsessan Madeleine i blommig klänning. Till höger ser vi Madeleine som lutar sig bekymrat fram medan maken Chris O'Neill står snett bakom henne.

Nu kommer nya besked om äktenskapet mellan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill. Parets kris fördjupas.
Bild 4 av 8

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar hem. Paret kommer dock inte bo ihop, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 5 av 8

Prinsessan Sofia hoppas på en flicka den här gången, uppger en nära väninna.
Bild 6 av 8

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 7 av 8

Chris O'Neill har varit den senaste tidens följetong i det kungliga kaos han orsakat.
Bild 8 av 8

Prinsessan Madeleine har vantrivts de sista åren i Florida.

Det var spännande för prins Nicolas att prova på den upptäckarpark som gavs i gåva till prinsen vid hans dop för sju år sedan. Den officiella invigningen skedde genom att prinsen åkte igenom ett band i en rutschkana.

Chris var intresserad

Upptäckarparken ligger vid Skuleberget som sedan inlandsisen smälte bort för 10 500 år sedan har höjts med nästan 300 meter. Syftet med upptäckarparken är att inbjuda till lek och väcka nyfikenhet för världsarvet Höga kusten och Chris tedde sig faktiskt riktigt intresserad.