Stora oron för prinsessan Sofia på kungasupén

Nu växer oron för Sofia.
Hur mår prinsessan egentligen?
Dalkullan har magrat betänkligt på sistone.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-03-15 kl 10:20 |

ProvaPremium

Kung Carl Gustaf, 72, hade bjudit in till traditionsenlig riksdagssupé på kungliga slottet.

Efter varje riksdagsval de nya ledamöterna, regeringen och representanter för riksdagens ledning välkomna till en kunglig supé med en konsert.

Bild 1 av 16

Hur mår prinsessan Sofia? Den frågan ställdes under gårdagens supé för riksdagen på slottet.
Bild 2 av 16

Flera gäster reagerade på att prinsessan Sofia blivit så mager. Är det oron efter sexavslöjandena som spökar i kombination med att hennes sexdömde vän jagas av myndigheterna?
Bild 3 av 16

Tobias Tobé och Jessica Polfjärd från Moderaterna kandierar båda två till EU-parlamentet i det kommande EU-valet.
Bild 4 av 16

Drottning Silvia var i vanlig ordning både drottninglik och anslående vacker.
Bild 5 av 16

En något sammmanbiten Gustav Fridolin som snart slutar som språkrör med vår hetaste politiker just nu Ebba Busch Thor som leder KD till nya stordåd i opinionen.
Bild 6 av 16

För prinsessan Sofia innebar festligheterna i alla fall en möjlighet att få skingra tankarna åtminstone ett par timmar.
Bild 7 av 16

Prins Daniel ser ut att ge prins Carl Philip goda råd. Kanske kring hur den unge prinsen ska stötta sin hustru under krisen?
Bild 8 av 16

Statsminister Stefan Löfven var på bra humör.
Bild 9 av 16

Tyvärr har vi tvingats vänja oss vid att Madeleine och Chris O'Neill saknas. Allt fler svenskar tycker att det är tråkigt att prinsessan inte vill ta ansvar för en del av kungafamiljens plikter utan föredrar att dröna runt på lyxhotell i Miami där den dyraste sviten går på 375 000 kronor per natt.
Bild 10 av 16

Vilket stiligt par! Näringsminister Ibrahim Baylan och socialförsäkringsminister Annika Strandhäll höjde glamfaktorn när de gjorde entré.
Bild 11 av 16

Talman Andreas Norlén ser ut att roa statsminister Stefan Löfven. De bägge har nog kommit varandra nära efter alla rundor under den rekordlånga regeringsbildningen.
Bild 12 av 16

Riksbankschefen Stefan Ingves bar inte smoking, det var faktiskt lika illa på motsvarande middag 2014. Han gjorde entré i sällskap med den nyblivna riksdagsmannen Kristina Axén Olin som tidigare har varit finansborgarråd i Stockholm.
Bild 13 av 16

Kulturminister Amanda Lind med sina omtalade flätor hälsar på prinsessan Sofia som bar en heltäckande dress.
Bild 14 av 16

Statsminister är nog ett riktigt tufft jobb men det har sina fördelar. Att få hälsa på prinsessan Sofia måste vara bland det trevligaste som Stefan Löfven får uppleva under sin ämbetsutövning.
Bild 15 av 16

Kronprinsessan Victoria var ovanligt dramatiskt klädd och med visst fog kan man nog säga att hon aspirerade på titeln "kvällens Sara Danius".
Bild 16 av 16

Dessvärre kan man även i Sofias vackra och behagliga ansikte skönja att hon magrat betänkligt den senaste tiden.

Herrarna var klädda i smoking medan kvinnorna bar aftonklänning.

Prinsessan Sofia, 34, valde en åtsittande ljusblå klänning med lång ärm och hög hals.
– Sofia fullkomligt strålar i sin ljusblå figurnära blåsa. Det är många modepoäng på den höga kragen och Sofia visar verkligen att hon kan klä sig. Kan det vara så att hon smygkikat lite på Charlize Theron, 43, från Oscarsgalan?, spekulerar Expressens Therese Loberg, 29.

Men den stora snackisen under kvällen var Sofias figur. Hon har gått ner betänkligt mycket i vikt och man kan med fog undra hur hon mår. Visserligen har prinsessan tappat sina gravidkilon, men flera av gästerna på den festliga tillställningen reagerade på att hon nu ser lite väl smal ut – även om den heltäckande klänningen såg designad ut för att dölja det vi nu uppmärksammar.