Relation

Vännerna: ”Prins Daniel gifte sig för pengar och kändisskap”

Ord och inga visor.
Nu tar flera av prins Daniels vänner avstånd från honom.
Ockelbo-sonens motiv ifrågasätts.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-10-13 kl 17:50 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om alla bekymmer med prins Daniel, 49. Kronprinsessan Victoria, 45, var ytterst nära att skilja sig strax efter årsskiftet.

Allting var förberett och Finansdepartementet hade efter hovets önskemål gjort en utredning vad som skulle ske med apanage och andra ekonomiska frågor. Ett nytt boende för prins Daniel förbereddes också.

Bild 1 av 7Vi ser prins Daniel i smoking till vänster och kronprinsessan Victoria till höger i vit klänning.

Prins Daniels vresiga humör och ett par "äktenskapliga incidenter" blev för mycket. Kronprinsessan Victoria fick nog och ville skilja sig.
Bild 2 av 7Till vänster ser vi prinsessan Madeleine. Till höger ser vi prins Daniel och kronprinsessan Victoria.

Prinsessan Madeleine stöttar nu öppet kronprinsessan Victoria i skilsmässokampen med prins Daniel.
Bild 3 av 7

Från vänster, kung Carl Gustaf, kung Willem-Alexander, drottning Máxima, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och prins Daniel i stora gästvåningen på Kungliga slottet i samband med välkomstceremonin.
Bild 4 av 7

Drottning Silvia har haft en slitsam höst. Här är hon värdinna för det nederländska kungaparet.
Bild 5 av 7

Många minns det fina bröllopet mellan Victoria och Daniel 2010. Övergreppet i bastun kunde dock ha hindrat allt.
Bild 6 av 7Till vänster ser vi kungen i mörk kostym, han ser uppbragt ut. Till höger ser vi prins Daniel i mörk kostym, han ser besvärad ut.

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att kung Carl Gustaf har tröttat på prins Daniel och allt drama. Nu rapporterar även internationella medier.
Bild 7 av 7Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han ser förvånad ut. till höger ser vi en kostymklädd tv-kändis, längst till höger ser vi ett gruppsexrum.

Inte blev det bättre när prins Daniels vän, en tv-kändis, dömdes för kokaininnehav.

Till slut bestämde sig kronprinsessan Victoria för att inte skiljas trots allt. Hon var redo att ge sin make ytterligare en chans.

Krisen är tillbaka

Dessvärre verkar parets äktenskapliga kris ha kommit tillbaka under slutet av sommaren och hösten. Det står inte helt rätt till i relationen och dessutom har pappa kung Carl Gustaf, 76, börjat tappa tålamodet med sin svärson.