Relation

Victoria i tårar efter Daniels besked om separationen

Till slut fanns ingen återvändo.
Kronprinsessan Victoria brast ut i tårar när prins Daniel gav henne beskedet om separationen.
Nu försöker kronprinsessparet se framåt – barnens bästa är det viktigaste av allt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-05-01 kl 18:01 |

ProvaPremium

Det är ingen hemlighet att kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49, under en längre tid har haft det väldigt kämpigt med äktenskapet. Det var Stoppa Pressarna som i januari förra året avslöjade krisen i relationen som gått så långt att Victoria på allvar övervägde en skilsmässa.

Beskedet kom chockartat. De flesta hade inte en aning om att äktenskapet länge haft slitningar.

Bild 1 av 7

Det var med fasa och tårar som kronprinsessan Victoria tog emot det sorgliga beskedet om separationen från prins Daniel.
Bild 2 av 7

Kronprinsessan Victoria har det tufft på många sätt. Måtte hon klara av alla svårigheter.
Bild 3 av 7

Kronprinsessan Victorias relation till prins Daniel är för alltid förändrad efter den djupa äktenskapskrisen.
Bild 4 av 7

Nu står det klart att Peter Forsberg och hans fästmö Nicole Nordin separerar. Här är paret på Öland och hälsar på Victoria och Daniel.
Bild 5 av 7

Här spelar prins Daniel golf med gode vännen Peter "Foppa" Forsberg.
Bild 6 av 7

Prins Daniel och Peter Forsberg på konsert i Borgholms slottsruin. Det var prins Daniel som fick framföra beskedet om separationen till Victoria.
Bild 7 av 7

Kronprinsessan Victoria, prins Oscar, prins Daniel, prins Alexander, drottning Silvia, prins Julian, prins Gabriel, prinsessan Estelle och prinsessan Sofia på balkongen vid firandet av kung Carl Gustafs födelsedag på Stockholms slott.

Vi minns alla sagobröllopet i jun 2010 då miljontals tittare såg när Victorias nyblivna make höll ett tårdrypande tal till sin älskade hustru.

Ljuvliga familjebilder

Sedan dess har paret fått två fina barn och lever på Haga slott utanför Stockholm. Under årens lopp har kronprinsessparets relation skildrats på ett mycket positivt sätt.

Lagom till högtiderna släpps smått så ljuvliga familjebilder från Haga slott och inte sällan i de natursköna omgivningarna. Bilden av den perfekta familjen ska förmedlas till svenska folket.