Mest läst just nu:

Victorias glädje efter Daniels oväntade löfte

Är det vändningen vi ser?
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Victoria har fått ett oväntat löfte från prins Daniel.
Äntligen kan kronprinsessan känna glädje igen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2022-03-02 kl 20:04 |

ProvaPremium

Saker och ting verkar ordna upp sig trots allt.

De senaste månaderna har kronprinsessan Victoria, 44, varit hårt pressad på grund av krisen i äktenskapet med prins Daniel, 48.

Bild 1 av 9

Äntligen glad igen! Kronprinsessan Victoria har all anledning att le, maken prins Daniel, har kommit till insikt och lovar nu bot och bättring.

Bild 2 av 9

Prins Daniel är viljestark och har svårt att ständigt stå i skuggan av sin hustru. Nu ska han dock skärpa sig.

Bild 3 av 9

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har en djup kris i sitt äktenskap, den var inte över i och med "dementin" men nu ser det faktiskt ljusare ut.

Bild 4 av 9

Kronprinsessan Victoria har tidigare tackat Roger "Royal-Roger" Lundgren för hans "fina stöd" och nu uppges journalisten, författaren och kungaexperten haft en nyckelroll i räddningen av äktenskapet.

Bild 5 av 9

Kronprinsessan Victoria orkade helt enkelt inte med alla bekymmer längre. Det hade gått för långt. En förändring var tvunget att ske i äktenskapet, annars hade det varit över.

Bild 6 av 9

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels äktenskap är en angelägenhet för hela kungafamiljen. Daniel var inte med på Svenska Akademiens högtidliga sammankomst då Victoria inte ville ha med honom, hon hade just fått information om en incident i äktenskapet.

Bild 7 av 9

Kronprinsessan Victoria var mycket sårad, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.

Bild 8 av 9

Medier belägrade tingsrätten i Solna i väntan på en formell skilsmässoansökan.

Bild 9 av 9

Drottning Silvia står mycket nära Roger Lundgren och det uppges att de var de två som såg till att det aldrig blev någon skilsmässa.

Nu ter det sig dock som att saker och ting faktiskt är på väg att rätta till sig.

Vi minns alla det romantiska sagobröllopet mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel den 19 juni 2010. Hela svenska folket hade varit engagerat i kärlekshistorien om mannen av folket och den vackra prinsessan.

Victoria fick kämpa i många år för sin kärlek till gymägaren och muskelkillen från Ockelbo i Gästrikland. Kung Carl Gustaf, 75, var länge skeptisk men till slut insåg vår monark att äkta kärlek faktiskt inte går att stoppa och han fick ge med sig och acceptera sin dotters val av äkta man.

Det var en osedvanligt vacker dag när kronprinsessparet gifte sig och det var lätt att bli rörd till tårar av den pampiga inramningen och inte minst den fagra kärlekshistorien.

Därför var det desto mer smärtsamt när det kom in alltfler rapporter om en djup kris i äktenskapet. Stoppa Pressarna avslöjade strax efter nyår att en ”incident” i äktenskapet hade inträffat inte långt före jul.