Fyllefest

Victorias skarpa markering mot Chris efter fyllefesten

Någon jädra måtta får det vara!
Kronprinsessan Victoria reagerar skarpt mot Chris O’Neill efter fyllefesten.
Kungligheten finner inte amerikanens beteende acceptabelt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-06-29 kl 16:20 |

ProvaPremium

Vi vet alla att det ibland kan köra ihop sig i familjer, det kan bli bråk, tvister och oenighet. Även kungliga familjer har sina spänningar och problem och ibland urartar det i öppna konflikter.

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att prinsessan Madeleine, 40, tvingades fira midsommar utan sin make Chris O’Neill, 48. Amerikanen hävdade att han hade ”affärer” i London.

Bild 1 av 10

Kronprinsessan Victoria ska vara mycket besviken på Chris O'Neills beteende under midsommarafton.
Bild 2 av 10

Nu siktar hon in sig på Chris. Kronprinsessan Victoria uppges vara mycket besviken på sin amerikanske svåger.
Bild 3 av 10

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill guidas av Anna Carlemalm, föreståndare Naturum Höga Kusten, då de besöker Naturum Höga Kusten vid Skuleberget i Ångermanland. Här skötte sig Chris riktigt bra, sommaren började fint.
Bild 4 av 10

Kronprinsessan Victoria älskar svenska traditioner som midsommar och hon kan inte begripa hur Chris kunde svika Madeleine så gruvligt.
Bild 5 av 10

Andrea Brodin är gift med med Cedric Notz som är Chris O'Neills bäste vän. Ändå uteblev amerikanen från midsommarfirandet.
Bild 6 av 10

Prinsessan Madeleine har bestämt sig för att gå sin egen väg. Hon kommer inte anpassa sig efter maken längre.
Bild 7 av 10

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åker linbana tillsammans med landshövding Berit Högman upp till toppen av Skuleberget i Ångermanland. Chris var lugn under hela uppfärden.
Bild 8 av 10

Frågan är om paret kan hitta tillbaka till varandra efter "Summer of Chris". Amerikanen har knappt umgåtts med sin hustru.
Bild 9 av 10

Kronprinsessan Victoria har många officiella plikter och när hon får koppla av och vara lite privat är det extra viktigt för henne. Prins Daniel förväntas stötta henne, men så sker icke, enligt uppgift.
Bild 10 av 10

Kronprinsessan Victoria är olägligt nog på långresa i Australien när beskedet om kungens hjärtoperation kommer.

Vad det är för slags ”affärer” som prinsessmaken var tvungen att utföra i London just en fredag i slutet av juni – som därtill råkade vara på den dag som är den viktigaste av högtider vi har – kan vi tyvärr inte redogöra för då Stoppa Pressarna inte lyckats utröna det.

Han har ju sedan tidigare fått ekonomisk hjälp av sin svåger John D’Abo, 68, som bor i Storbritannien, kanske amerikanen behöver påfyllning till sina bolag? Chris brukar tala som sig själv som affärsman, men han råkar vara tämligen usel på just affärer – ett av hans bolag är konkursmässigt och de andra går regelmässigt med förlust.