Sexskandal

Älskarens överraskande glädjebesked till Linda H Staaf

Är det vändningen vi ser?
ÖB Micael Bydén gör allt han kan för sin älskarinna Linda H Staaf.
Nu kommer generalen med ett överraskande glädjebesked.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-01-09 kl 06:59 |

ProvaPremium

ÖB Micael Bydén, 58, har i intervjuer berättat att han gör allt han kan för att stötta sin skandaliserade älskarinna Linda H Staaf, 46.

Den blonda poliskvinnan blev på kort tid Sveriges mest omskrivna kvinna efter att vidden av hennes sexhärva med sin tidigare chef Mats Löfving, 61, stod klar.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi en glad ÖB Micael Bydén i fältuniform och till höger ser vi Linda H Staaf som ser glad ut.

ÖB Micael Bydén och hans älskarinna Linda H Staaf möttes när han var hennes "mentor" under tre års tid. Nu kommer han med ett glädjebesked till sin blonda älskarinna.
Bild 2 av 8

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Bild 3 av 8Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform, därefter Linda H Staaf, polischef Mats Löfving, och en pixlad polis.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft (minst) två älskare inom polisen. Mats Löfving är en av dem. Nu kartläggs hennes sexliv i detalj av åklagare.
Bild 4 av 8

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.
Bild 5 av 8

Nyligen rörde sig skandalparet helt ogenerat på stan i Norrköping, mitt framför barnfamiljer. Ett ögonvittne berättar att det var som att Linda H Staaf och ÖB ville visa upp sig. Bakom paret ser vi en skattefinansierad livvakt.
Bild 6 av 8

Allt tyder på att generalen helt fräckt ljög inte bara för programledaren Anders Holmberg utan även för hela svenska folket när han medverkade i "30 minuter" i SVT.
Bild 7 av 8

ÖB Micael Bydén har bland annat tagit med sin älskarinna Linda H Staaf till Karlbergs slott där de blev påkomna av en ung kadett. Vi får hoppas att det var försiktiga med de antika möblerna.
Bild 8 av 8

Överbefälhavaren Micael Bydén och Casper Janebrink har båda varit otrogna. Till skillnad från ÖB har stjärnan från Arvingarna stått för sina misstag.

Redan den fjärde juli förra året kunde Stoppa Pressarna avslöja att poliskvinnan, som gjort en så speciell karriär, hade haft ett förhållande med sin dåvarande chef på Noa.

Den 19:e augusti valde Stoppa Pressarna att namnge Mats Löfving.

Tjänstefel och korruption

Historien tog emellertid riktig fart först den 5:e december då Expressen avslöjade att det funnit en polisanmälan mot Löfving. Anmälan lades dock ner omedelbart, men åklagare har nu inlett en granskning om tjänstefel och korruption – alltså de oegentligheter som Stoppa Pressarna avslöjade redan i somras.