Politik

Blottare avslöjad efter Federley-skandalen i Centerpartiet

Proppen verkar ha gått ur.
Efter Stoppa Pressarnas pedofil-avslöjande kring Fredrick Federleys skakas Centerpartiet av flera nya skandaler.
En Centerpartist i Västsverige dömdes nyligen för att blottat sig inför unga flickor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-12-18 kl 19:54 |

ProvaPremium

Det verkar inte vara någon hejd på vad medlemmarna och företrädarna inom Centerpartiet ägnar sig åt. Stoppa Pressarnas avslöjande om Fredrick Federley, 42, och hans pedofilsambo verkar bara vara toppen på ett minst sagt solkigt isberg av perversioner och olagligheter i det tidigare så stolta partiet som under dess storhetstid leddes av hedersmannen Thorbjörn Fälldin.

Numera verkar hela Centerpartiet infiltrerat och nedlusat med pedofiler, pedofilvurmare, våldtäktsmän och blottare.

Bild 1 av 8

I kölvattnet efter pedofilskandalen kring Federley ter det sig som att partiet är nedlusat med perversa typer. Nu avslöjas en västsvensk Centerpartist som blottare.
Bild 2 av 8

Här är Center-blottaren ute och kampanjar för partiet som på kort tid har avslöjats ha två höga företrädare som är sambo med dömda pedofiler.
Bild 3 av 8

Fredrick Federleys något experimentella livsstil har fört honom samman med flera pedofiler och här syns han som sitt alter ego "Ursula".
Bild 4 av 8

Det tog drygt två veckor efter Stoppa Pressarnas avslöjande – sedan insåg Federley att han var tvungen att lämna politiken.
Bild 5 av 8

Annie Lööf är sedan 20 år tillbaka god vän med Fredrick Federley och hon har lovat offentligt att Centerpartiet ska stödja honom om fallskärmen från Bryssel inte är tillfyllest.
Bild 6 av 8

Här poserar den ökände "Björbo"-pedofilen i Federleys vardagsrum på den mysiga Dalagården från förra sekelskiftet.
Bild 7 av 8

Fredrick Federleys mamma Birgitta Federley gömde "Björbo-pedofilen" på sin gård efter att skandalen avslöjats av Stoppa Pressarna. På bilden syns pedofilen lämna hennes hem.
Bild 8 av 8

Annie Lööf och hela Centerpartiet skakas av alla pedofil-, våldtäkt- och blottar-avslöjanden. Vilken väljare vill företrädas av perversa brottslingar?

Miljöpartiet har haft stora problem med hårdföra islamister medan de med perverterade sexuella preferenser verkar föredra Annie Lööfs, 37, parti.