Dryckesvanor

Efter otrohetsskandalen: ÖB Micael Bydén slutar dricka O’boy

Det får räcka nu.
Det blir ingen mer O’boy för ÖB Micael Bydén.
Den otrogne generalen sätter ned foten och lovar att inte dricka mer av den populära chokladdrycken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-06-13 kl 19:26 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade sanningen om överbefälhavare Micael Bydéns, 59, skilsmässa. Separationen från hustrun blev bitter – då generalen hade poliskvinnan Linda H Staaf, 47, som älskarinna vid sidan om sin lojala fru.

Micael Bydén tillträdde som överbefälhavare efter general Sverker Göransson, 69, den 1 oktober 2015. I samband med tillträdet utnämndes Hälsingesonen till general.

Bild 1 av 8Micael Byden Oboy Stor - Stoppa Pressarna

Nu tvingas ÖB Micael Bydén sluta dricka O'boy. Efter otrohetsskandalen med Linda H Staaf måste generalen sköta sig.
Bild 2 av 8Micael Byden Tarar Stor - Stoppa Pressarna

Överbefälhavare Micael Bydén var otrogen mot sin hustru med Linda H Staaf. Inte så officersmässigt.
Bild 3 av 8linda h.staaf ny man stor8 - Stoppa Pressarna

Sexhärvan kring ÖB Micael Bydén blir alltmer intrikat. Kan han sitta kvar? Kommer han ta ansvar för sin skörlevnad? Är han officersmässig eller en impulsstyrd libertin?
Bild 4 av 8linda h staaf ny man stor5 - Stoppa Pressarna

ÖB Micael Bydén och den skandaliserade älskarinnan Linda H Staaf upprör många svenskar.
Bild 5 av 8David Petraeus Stor - Stoppa Pressarna

Den amerikanske generalen David Petraeus var i likhet med ÖB Micael Bydén otrogen mot sin hustru. Till skillnad från den svenske generalen avgick amerikanen från sin tjänst efter att hans vanära och skörlevnad avslöjats.
Bild 6 av 8Micael Bydén Bocken Stor1 - Stoppa Pressarna

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Bild 7 av 8Micael Bydén Bordell Stor1 - Stoppa Pressarna

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 8 av 8micael byden karleksnaste stor 1 - Stoppa Pressarna

ÖB Micael Bydén har bland annat tagit med sin älskarinna Linda H Staaf till Karlbergs slott där de blev påkomna av en ung kadett. Vi får hoppas att det var försiktiga med de antika möblerna.

Den 1 april 2021, beslutade och tillkännagav regeringen att man förlängde Bydéns förordnande som överbefälhavare från den 1 oktober 2021 till 30 september 2024.

Skiljde sig plötsligt

Åtta månader efter att Bydén, som har en bakgrund som JAS-pilot, fick sitt förlängda förordnade lämnade han och hustrun Anita Carlman, 64, in en skilsmässoansökan. Efter 23 års äktenskap skiljde sig paret plötsligt, vilket Expressen var först med att avslöja.