Mest läst just nu:

Olycka

Flygplanskrasch nära Fredrick Federleys hem

Otäcka varsel gång på gång.
Fredrick Federleys hemby Björbo är hårt drabbat.
Nu har en flygplanskrasch i närheten av centertoppens hem krävt ett människoliv.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2021-09-30 kl 09:13 |

ProvaPremium

Fredrick Federley, 43, är i färd med att lämna hemmet i Björb och flytta, vilket Stoppa Pressarna avslöjade.

Och kanske det är lika bra för på kort tid har tre otäcka olyckor inträffat i närheten av den skandaliserade centertoppens hem.

Bild 1 av 8

Ett flygplan kraschade i närheten av Fredrick Federleys hem i Björbo i Dalarna. Piloten omkom och det är den tredje allvarliga olycka på kort tid i närheten av den skandaliserade centertoppens Dalagård.

Bild 2 av 8

Planet störtade fyra kilometer norr om Fredrick Federleys hem i Björbo.

Bild 3 av 8

Fredrick Federley och "Björbo-pedofilen" träffades första gången i slutet av maj förra året. I januari frigavs pedofilen villkorligt från fängelset efter att ha avtjänat sex år ut av de nio års fängelse han dömdes till efter bland annat 22 fall av grova våldtäkter mot barn. Kort efter första träffen kom pedofilen till Federleys Dalagård och blev kvar där.

Bild 4 av 8

Fredrick Federley flyr nu från Björbo och säljer sin vackra kringbyggda Dalagård från 1909.

Bild 5 av 8

Fredrick Federley och pedofilen träffades initialt via gay-sexappen Grindr.

Bild 6 av 8

Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med "Bryssel-pedofilen" när han var i den belgiska huvudstaden.

Bild 7 av 8

Nyligen blev en ung flicka svårt skadad i en trafikolycka där polisen misstänker att föraren, en man i 20-årsåldern, var rattfull.

Bild 8 av 8

Här flyr pedofilen från Fredrick Federleys släktgård. Två timmar senare meddelade EU-parlamentarikern att Stoppa Pressarnas uppgifter var korrekta och att han sjukskrivit sig.

Nu har ett flygplan störtat bara kilometer från den förre EU-parlamentarikerns vackra Dalagård.

Piloten, en man i 80-årsåldernn avled efter flygplanskraschen fyra kilometer norr om Björbo. Platsen i området kring Björberget blev avspärrad av polisen i väntan på Haverikommissionen.

Det var på onsdagskvällen vid 21-tiden som SOS Alarm blev informerade om ett misstänkt flygplanshaveri i trakterna kring Federleys gård.

Den senast kända positionen för planet var i området Brändan/Björberget i Björbergshällan, enligt polisen. Den senaste kontakten med piloten ska ha varit i Mora.

Enligt sjö- och flygräddningen var planet, ett enmotorigt plan av typen Cessna 172, på väg från Skellefteå till Hagfors i Värmland.

Plötsligt försvann planet från radarn. En stor sök- och räddningsinsats drogs igång och sent på onsdagskvällen informeradr polisen om att flygplanet hade hittats och att ambulans var på väg till platsen.