Mest läst just nu:

Federley-härvan

“Fredrick Federley måste bryta med pedofilen!”

Nu växer oron för Fredrick Federley.
Tidigare vänner är bekymrade över den skandaliserade EU-parlamentarikern.
Den tidigare toppolitikern verkar inte ha lärt av sina tidigare pedofil-misstag och det finns uppgifter om att han återigen umgås med “Björbo-pedofilen”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2021-01-27 kl 19:31 |

ProvaPremium

Nu har det gått drygt två månader sedan Stoppa Pressarna avslöjade att Fredrick Federley, 42, under flera månaders tid varit sambo med en dömd pedofil.

Den 42-årige så kallade ”Björbo-pedofilen” flyttade in på centertoppens vackra Dalagård från förra sekelskiftet i Björbo i Gagnefs kommun och blev kvar där – trots att Federley kände till hans avskyvärda brott.

Bild 1 av 6

Nu växer oron för Fredrick Federley att han inte rannsakat sig själv efter skandalen och dessutom finns uppgifter om att han fortsätter träffa "Björbo-pedofilen".

Bild 2 av 6

Här på Fredrick Federleys vackra Dalagård från förre sekelskiftet installerade sig pedofilen kort efter att han och toppolitikern träffats.

Bild 3 av 6

Fredrick Federley och "Björbo-pedofilen" träffades första gången i slutet av maj. I januari förra året frigavs pedofilen villkorligt från fängelset efter att ha avtjänat sex år ut av de nio års fängelse han dömdes till. Kort efter första träffen kom pedofilen till Federleys Dalagård och han blev kvar där.

Bild 4 av 6

Fredrick Federley har även träffat den så kallade "Brevduve-pedofilen" vid flera tillfällen. Den tidigare centertoppen tycks hysa en faiblesse och fascination för pedofiler.

Bild 5 av 6

Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med "Bryssel-pedofilen" när han var i den belgiska huvudstaden.

Bild 6 av 6

På sistone ter det sig som att den skandaliserade politikern har anfäktats av religiösa grubblerier, Fredrick Federley har börjat dela citat ur Gamla Testamentet.

”Björbo-pedofilen”, som ursprungligen kommer från Örebro, dömdes till nio års fängelse för bland annat 22 falla av grova våldtäkter mot barn. Det var två flickor i åldern 6 och 9 år som utsattes för mannens brutala sexövergrepp.

Flera av våldtäkterna filmades och livesändes på nätet till en annan pedofil i Västsverige. ”Björbo-pedofilen” släpptes villkorligt ur fängelset för ett år sedan, då hade han avtjänat sex år av sitt nioåriga straff.

Ett par månader efter att pedofilen muckat från kåken träffade han Fredrick Federley på gaysex-appen Grindr. De bägge männen föll för varandra och två veckor efter första mötet, som skedde i Örebro, hälsade pedofilen på hemma hos Federley i Dalarna.

Sedan dröjde det inte länge förrän mannen installerade sig på Dalagården och blev sambo med EU-parlamentarikern.

Det dröjde emellertid inte länge förrän närstående till Fredrick Federley rotade fram domen och läste högt ur den för Centerpartiets tidigare andre vice ordförande.