Kärlek

Jimmie Åkesson i infekterat triangeldrama

Känsligt läge.
Jimmie Åkessons kompis har tagit över hans tjej.
Nu avslöjas sanningen om kärlekskarusellen i Sverigedemokraterna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-24 kl 08:01 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen rapportera om att Jimmie Åkesson, 43, träffat en ny kärlek. Partiledaren för Sverigedemokraterna avslöjade i en intervju med Lotta Bromé, 57, i Mix Megapol att han numera har en tjej.

Det är drygt två år sedan som han och sambon Louise Erixon, 33, separerade. Det var ett inte helt okomplicerat uppbrott och en del hårda ord blev sagda.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi en uppbragt Jimmie Åkesson i blå skjorta, i mitten ser vi hans ex-sambo Louise Erixon i randig klänning, hon ser nöjd ut, till höger ser vi en pixlad bild av en man.

Känsligt läge. Bara dagar före valet står det klart att Jimmie Åkessons ex-tjej Louise Erixon har blivit tillsammans med partiledarens vän.
Bild 2 av 8

Nu är det bara Ebba Busch bland våra partiledare som är singel. Jimmie Åkesson har en ny tjej.
Bild 3 av 8Till vänster ser vi Jimmie Åkesson i solhatt och blå skjorta, han gör tummen upp och ler. Till höger ser vi en vältränad kvinna i träningskläder.

Jimmie Åkesson har träffat kärleken igen. Nu berättar Sverigedemokraternas partiledare om sin lycka.
Bild 4 av 8

Runar Sögaard har de senaste åren blivit alltmer politisk och han kritiserades för sina "utfrågningar" av Jimmie Åkesson i senaste valrörelsen. Nu sitter Runar på kåken medan Jimmie lever livet med nya kärleken.
Bild 5 av 8

Jimmie Åkesson vägrade hälsa till Eva Dahlgren efter att sångerskan insjuknat.
Bild 6 av 8

Louise Erixon är kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborg och tidigare flickvän till Jimmie Åkesson. Nu har hon blivit tillsammans med partiledarens gamle kompis från bandet Bedårande Barn.
Bild 7 av 8

Jimmie Åkesson och Louise Erixon på kungamiddag. Sedan två år tillbaka är paret separerade.
Bild 8 av 8

Peter "London" Lundén längst till vänster är sedan gammalt kompis till Jimmie Åkesson, nu har han lagt vantarna på partiledarens ex-flickvän. Här ser vi Peter med sina stentuffa polare i hårdrockbandet Crashdiet. Jimmie gör nog bäst i att inte bråka.

I dag har dock Jimmie och hans ex-sambo en väl fungerande relation och när SD-ledaren nyligen sommartalade hemma i Sölvesborg så var det Louise Erixon som inledde. Hon talade i egenskap av kommunstyrelsens ordförande i den lilla orten i Blekinge där Sverigedemokraterna har haft så stora framgångar i många år.

Ordning på kärlekslivet

Jimmie Åkesson är lycklig med sin nya flickvän och känner själv att han har fått ordning på kärlekslivet. Och då vill inte Louise Erixon vara sämre.