Kärlek

Jimmie Åkesson i infekterat triangeldrama

Känsligt läge.
Jimmie Åkessons kompis har tagit över hans tjej.
Nu avslöjas sanningen om kärlekskarusellen i Sverigedemokraterna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-24 kl 08:01 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen rapportera om att Jimmie Åkesson, 43, träffat en ny kärlek. Partiledaren för Sverigedemokraterna avslöjade i en intervju med Lotta Bromé, 57, i Mix Megapol att han numera har en tjej.

Det är drygt två år sedan som han och sambon Louise Erixon, 33, separerade. Det var ett inte helt okomplicerat uppbrott och en del hårda ord blev sagda.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi en uppbragt Jimmie Åkesson i blå skjorta, i mitten ser vi hans ex-sambo Louise Erixon i randig klänning, hon ser nöjd ut, till höger ser vi en pixlad bild av en man.

Känsligt läge. Bara dagar före valet står det klart att Jimmie Åkessons ex-tjej Louise Erixon har blivit tillsammans med partiledarens vän.
Bild 2 av 8Jimmie Åkesson Ny Flickvän Stor2 - Stoppa Pressarna

Nu är det bara Ebba Busch bland våra partiledare som är singel. Jimmie Åkesson har en ny tjej.
Bild 3 av 8Till vänster ser vi Jimmie Åkesson i solhatt och blå skjorta, han gör tummen upp och ler. Till höger ser vi en vältränad kvinna i träningskläder.

Jimmie Åkesson har träffat kärleken igen. Nu berättar Sverigedemokraternas partiledare om sin lycka.
Bild 4 av 8runar sogaard trump varning stor2 15 - Stoppa Pressarna

Runar Sögaard har de senaste åren blivit alltmer politisk och han kritiserades för sina "utfrågningar" av Jimmie Åkesson i senaste valrörelsen. Nu sitter Runar på kåken medan Jimmie lever livet med nya kärleken.
Bild 5 av 8jimmie akesson markering eva stor - Stoppa Pressarna

Jimmie Åkesson vägrade hälsa till Eva Dahlgren efter att sångerskan insjuknat.
Bild 6 av 8jimmie akesson pizzahamnd stor1 - Stoppa Pressarna

Louise Erixon är kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborg och tidigare flickvän till Jimmie Åkesson. Nu har hon blivit tillsammans med partiledarens gamle kompis från bandet Bedårande Barn.
Bild 7 av 8jimmie akesson separerar stor2 6 - Stoppa Pressarna

Jimmie Åkesson och Louise Erixon på kungamiddag. Sedan två år tillbaka är paret separerade.
Bild 8 av 8Jimmie Åkessons Kärleksdrama Stor1 - Stoppa Pressarna

Peter "London" Lundén längst till vänster är sedan gammalt kompis till Jimmie Åkesson, nu har han lagt vantarna på partiledarens ex-flickvän. Här ser vi Peter med sina stentuffa polare i hårdrockbandet Crashdiet. Jimmie gör nog bäst i att inte bråka.

I dag har dock Jimmie och hans ex-sambo en väl fungerande relation och när SD-ledaren nyligen sommartalade hemma i Sölvesborg så var det Louise Erixon som inledde. Hon talade i egenskap av kommunstyrelsens ordförande i den lilla orten i Blekinge där Sverigedemokraterna har haft så stora framgångar i många år.

Ordning på kärlekslivet

Jimmie Åkesson är lycklig med sin nya flickvän och känner själv att han har fått ordning på kärlekslivet. Och då vill inte Louise Erixon vara sämre.

Nu avslöjar den rödhåriga kommunpolitikern att även hon har hittat kärleken. Hon är numera tillsammans med musikern Peter ”London” Lundén, 39.

Han spelar bas i sleazerockbandet Crashdïet men det som gör det känsligt är att han är en tidigare kompis till Jimmie Åkesson. ”London” har spelat tillsammans med SD-ledaren i hans band Bedårande Barn.

Åkessons kompis

Louise Erixon verkar obekymrad över att hon lagt vantarna på Jimmie Åkessons kamrat som har en stentuff framtoning med nitar och läder.

– Jag är superlycklig, säger Louise Erixon, rapporterar Expressen som avslöjade romansen.

Louise Erixon bekräftar att hon känt Peter Lundén länge, även på den tiden Jimmie Åkesson umgicks med honom.

– Vi har varit vänner sedan många, många år, säger Louise Erixon och hon konstaterar att vänskapen sedermera övergick i kärlek.

Peter Lundén, som har artistnamnet Peter London, är basist i bandet Crashdïet som just avslutat en stor Europaturné med 21 spelningar. Grabbarn är riktigt fräna med tuffa frisyrer och en farlig look, Jimmie gör nog bäst att inte gå i närheten av dem, i vart fall inte utan backning från Säpo.