Kärlek

Björn Ulvaeus nya liv med unga flickvännen Christina

En ny tid och ett nytt liv.
Björn Ulvaeus har växlat spår sent i livet.
Den 77-årige Abba-legendaren har skiljt sig och nu lever han med sin nya unga flickvän.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-08-23 kl 20:34 |

ProvaPremium

Björn Ulvaeus, 77, är en av våra största konstnärer. Musikern ligger bakom en veritabel skatt av klassiska Abba-låtar och efter att bandet splittrades har han och parhästen Benny Andersson, 75, fortsatt att skapa magi.

De bägge har skrivit flera musikalsuccéer och de drar sig inte tillbaka med sina miljarder på banken. Nu är de aktuella med den nya Pippi Långstrump-föreställningen på Cirkus i Stockholm.

Bild 1 av 8Till vänster i bild ser vi Björn Ulvaeus i en kornblå kostym med svart skjorta. Han har välansatt skägg och glasögon som är tonade. Han håller om flickvännen Christina Sas som bär en olivgrön läderklänning och stora tonade glasögon. Till höger ser vi uteserveringen Humlan i Humlegården i Stockholm.

Nu har Björn Ulvaeus inlett sitt nya liv med unga kärleken Christina Sas. Paret brukar mysa till det i Humlegården på helgerna när hon är uppe från Berlin.
Bild 2 av 8

Abba-stjärnan bor sedan skilsmässan på exklusiva Östermalm i Stockholm.
Bild 3 av 8

Björns Ulvaeus ex-fru Lena flyttar nu även hon in till Östermalm och exklusiva Tysta gatan.
Bild 4 av 8

Björn Ulvaeus presenterade sin nya flickvän i samband med premiären av "Pippi på Cirkus" i Stockholm. Nu avslöjar stjärnan hur han förför sin 29 år yngre flickvän.
Bild 5 av 8

Nu väljer han att berätta. Björn Ulvaeus avslöjar sanningen om det okända kärleksmötet med den betydligt yngre kvinnan.
Bild 6 av 8

Solen flödade över Björn Ulvaeus och hans nya kärlek.
Bild 7 av 8

Benjamin Ingrosso har arbetat tillsammans med Björn Ulvaeus till den nya föreställningen kring Pippi Långstrump.
Bild 8 av 8

På den kommande turnén kommer de inte att uppträda personligen – utan det blir så kallade Abbatarer som publiken får uppleva.

Det har varit ett omtumlande år för Björn Ulvaeus. I våras meddelade han och hustrun Lena Ulvaeus, 72, att man går skilda vägar efter 41 år som gifta.

Lämnade lyxvillan

Det var i mars i år som skilsmässan gick igenom. Björn Ulvaeus valde att lämna lyxvillan i Djursholm – där fick ex-hustrun Lena bo kvar.

– Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans, meddelade paret i samband med separationen.