Sexskandal

Linda H Staaf: ”Mina livskriser har format mig”

Tuffa bud – men det är inte första gången.
Linda H Staaf berättar i en unik intervju om sina livskriser.
Den blonda poliskvinnan drar nu nytta av sina tidigare trauman och erfarenheter.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-01-02 kl 17:03 |

ProvaPremium

Linda H Staaf, 46, har på kort tid kommit att bli Sveriges mest omskrivna och skandaliserade kvinna. Den blonda polischefen, med en numera rikskänd faiblesse för äldre mäktiga män i uniform, kommer snart förhöras av åklagare.

En förundersökning är inledd kring tjänstefel och korruption efter Stoppa Pressarnas avslöjanden den fjärde juli förra året och den 19:e augusti att hon var älskarinna åt sin lönesättande chef Mats Löfving, 61.

Bild 1 av 6linda h staaf lofving tv4 stor3 - Stoppa Pressarna

Linda H Staaf berättar i en intervju om sina livskriser och hur de format henne. Den blonda poliskvinnan vägrar ge upp. Nu kommer snart en ny bok av henne.
Bild 2 av 6linda h staaf leif gw 1 - Stoppa Pressarna

Leif GW Persson är övertygad om att både Linda H Staafs och Mats Löfvings karriärer inom polisen är över.
Bild 3 av 6ob linda h staaf stor - Stoppa Pressarna

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och alla hennes amorösa turer fläckar även ned ÖB.
Bild 4 av 6linda h staaf lofving tv4 - Stoppa Pressarna

Linda H Staaf var med i TV4 och menade på att hon kritiseras för att hon är "kvinna". Att hon kan vara korrupt är inget som faller henne in.
Bild 5 av 6linda staaf kvinna stor3 - Stoppa Pressarna

En kvinna har berättat för Stoppa Pressarna om sin djupa förtvivlan efter att hon övergavs av sin man till förmån för Linda H Staaf. Minst tre äktenskap och familjer har den blonda poliskvinnan ödelagt.
Bild 6 av 6linda staaf micael byden stor2 - Stoppa Pressarna

Nyligen rörde sig skandalparet helt ogenerat på stan i Norrköping, mitt framför barnfamiljer. Ett ögonvittne berättar att det var som att Linda H Staaf och ÖB ville visa upp sig. Bakom paret ser vi en skattefinansierad livvakt.

För Linda H Staaf har det varit en omtumlande tid. Nu stöttas hon av sin älskare ÖB Micael Bydén, 58, som övergav sin familj och hustru sedan 23 år tillbaka för poliskvinnan.