Rikets säkerhet

ÖB:s nya kvinna i sexaffär med hög polischef

Det finns flera män. ÖB Micael Bydén är inte ensam.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja Linda H Staafs älskare. 
Han heter Mats Löfving, är biträdande rikspolischef – och gav henne toppjobbet inom polisen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-19 kl 12:40 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar redogjort för ÖB Micael Bydéns, 58, svekfulla beteende gentemot sin hustru Anita Carlman, 64. Efter 33 år tillsammans, varav 23 år som gifta, valde den pilske generalen att skaffa en älskarinna.

Han föll pladask för den blonda underrättelsechefen vid Polisens nationella operativ avdelning, NOA. Micael Bydén lärde känna Linda H Staaf, 46, när han under tre(!) års tid var hennes mentor.

Bild 1 av 16Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i vit skjorta, i mitten ser vi Linda H Staaf i blå polisskjorta och till höger ser vi hennes andre älskare polischef Mats Löfving i blå polisskjorta.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft ett intimt förhållande med sin chef Mats Löfving. Inte en "ytlig" relation som hon beskrivit den.
Bild 2 av 16Micael Bydén Löfving Linda Stor1 - Stoppa Pressarna

Linda H Staafs dåvarande älskare, Mats Löfving, längst till höger, gav henne toppjobbet som underrättelsechef vid NOA. Sedan försökte rikspolischef Anders Thornberg begrava det i en utredning.
Bild 3 av 16Micael Bydén Löfving Linda Stor2 - Stoppa Pressarna

Mats Löfving blev chef för NOA när Dan Eliasson var rikspolischef. Löfving såg sedan till att göra sin älskarinna Linda H Staaf till underrättelsechef vid NOA.
Bild 4 av 16Micael Bydén Löfving Linda Stor3 - Stoppa Pressarna

Mats Löfving är numera omplacerad efter att han gav älskarinnan Linda H Staaf toppjobbet.
Bild 5 av 16Micael Bydén Löfving Linda Stor4 - Stoppa Pressarna

Linda H Staaf och Mats Löfving smög med sin relation men inom Polisen visste folk om den. Mats Löfving blev 61 år.
Bild 6 av 16Micael Bydén Löfving Linda Stor5 - Stoppa Pressarna

Idag är Mars Löfving regionpolischef. Hans omdöme är ifrågasatt då han gav sin älskarinna ett toppjobb.
Bild 7 av 16Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i en vit uniformsskjorta och till höger i bild ser vi en man snett bakifrån som ringer ett samtal med en mibltelefon.

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén läckte känslig sexinformation om en hög officer.
Bild 8 av 16Till vänster i bild ser vi ÖB Micael Bydén som ser skeptisk ut, han är klädd i en vit officersskjorta, i mitten ser vi en kvinna i ett sovrumsfönster, till höger i bild ser vi polismästare Linda H Staaf i en blå klänning.

Nu är det Lotta, 43, som gäller. Linda H Staaf är inte längre chefernas favorit. ÖB Micael Bydén är rådvill.
Bild 9 av 16ob linda h staaf stor - Stoppa Pressarna

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och alla hennes amorösa turer fläckar även ned ÖB.
Bild 10 av 16Micael Bydén Bordell Stor1 - Stoppa Pressarna

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 11 av 16micael byden hustrun berattar stor1 1 - Stoppa Pressarna

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.
Bild 12 av 16micael byden hustrun berattar stor5 1 - Stoppa Pressarna

Vladimir Putin har vid flera tillfällen hotat Sverige. Nu kan han sikta in sig på vår ÖB:s skörlevnad som drar vanära över ämbetet.
Bild 13 av 16micael byden alskarinna stor2 2 - Stoppa Pressarna

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november 2021 begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek som Stoppa Pressarna avslöjade.
Bild 14 av 16micael byden aktuellt stor3 - Stoppa Pressarna

Magdalena Andersson varnar medborgarna för vad Ryssland kan ta sig till nu när Sverige ansökt om Nato-medlemskap, att i det läget ha en av egen kraft skandaliserad ÖB är inget drömläge. Hur länge till har regeringen förtroendet för en otrogen ÖB? Vad är enklast att svika, sin familj eller sitt land?
Bild 15 av 16Linda H Staaf Skyddas Stor1 - Stoppa Pressarna

Här har rikspolischef Anders Thornberg ett möte med tidigare migrations- och integrationsminister Anders Ygeman. Det är sannolikt bara en tidsfråga innan Anders Thornberg sparkas som en följd av skandalen med Linda H Staaf och Mats Löfving.
Bild 16 av 16ob linda h staaf stor7 - Stoppa Pressarna

Rikspolischef Anders Thornberg riskerar att mista sitt jobb på grund av den blonda poliskvinnan som hyser en förkärlek för äldre mäktiga män i uniform.