Pedofilskandal

Ny pedofil-skandal i Centerpartiet

Here we go again.
Annie Lööf har problem även efter att Fredrick Federley tvingades bort.
Nu anklagas ännu en centerpartist för sexbrott och pedofili.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-15 kl 18:50 |

ProvaPremium

I november 2020 avslöjade Stoppa Pressarna att EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 44, var sambo med en våldtäktsdömd pedofil. Två veckor senare tvingades toppolitikern bort från samtliga sina förtroendeuppdrag.

Efter att Fredrick Federley tagits med byxorna nere visade det sig att han inte var den enda pedofilvurmaren i Centerpartiet. Ordföranden i en kommun i Skåne har bott ihop med en man som dömts för barnpornografibrott.

Bild 1 av 9Bilden visar Annie Lööf till vänster, hon ser förvånad ut, i mitten visas n silhuett av en man som chattar med en mobil och till höger ser vid Fredrick Federley i en svart polotröja, han sitter framför ett akvarium.

Fredrick Federley vara bara toppen på ett isberg. Efter honom kom det flera nya pedofilavslöjanden i Centerpartiet.
Bild 2 av 9

I Bryssel gick Fredrick Federley på sexklubbar med den så kallade "Bryssel-pedofilen" som avslöjade i tingsrätten av han "fantiserat om att våldta ett spädbarn".
Bild 3 av 9

Till vänster ser vi "Björbo-pedofilens" mammas röda Toyota och till höger Federleys Audi. Grabbarna återförenades på Federleys gård en ljus och romantisk natt förrförra sommaren.
Bild 4 av 9

"Volvo-pedofilens" bil stod parkerad utanför Federleys nya hem i Dala-Floda under natten mellan den 17:e och 18:e december förra året.
Bild 5 av 9

Fredrick Federley tvingades flytta från Björbo efter pedofilskandalen, barnfamiljerna i byn hade tappat förtroendet för honom efter att det visade sig att han inhyst en nymuckad barnvåldtäktsman på den vackra kringbyggda Dalagården från förra sekelskiftet. Nu tvingas även hans föräldrar flytta.
Bild 6 av 9

Fredrick Federley får ofta besök av män i sitt nya hus i Dala-Floda.
Bild 7 av 9

Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt i SVT när han påstod att han "inte läst domen" mot "Björbo-pedofilen".
Bild 8 av 9

Fredrick Federley höll nyligen i en gudstjänst. Tidigare, innan pedofilskandalen inträffade, brukade han håna troende människor.
Bild 9 av 9

Fredrick Federley visar sig sällan ute efter skandalen. Här köper han fiskmat.

Våldtog en 14-årig flicka