Federley-härvan

Nya pedofil-ilskan mot Fredrick Federley

Pedofil-skandalen eskalerar.
Björbo kokar av ilska.
Nu är det alltfler av grannarna som har fått nog av Fredrick Federley.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-01-12 kl 20:46 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarnas avslöjande om Fredrick Federleys, 42, pedofil-sambo tvingade bort EU-parlamentarikern från politiken. Han lämnar Bryssel och lämnar posten som andre vice ordförande i Centerpartiet.

Hans sambo, den så kallade ”Björbo-pedofilen”, är dömd för att bland annat ha grovt våldtagit två små flickor vid inte mindre än 22 tillfällen.

Bild 1 av 5fredrick federley ny ilska stor 5 - Stoppa Pressarna

Nu framkommer nya uppgifter om Fredrick Federley i pedofil-härvan och ilskan växer i Björbo.
Bild 2 av 5annie loof peodfil mardrom stor 30 - Stoppa Pressarna

Annie Lööf är nära vän med Fredrick Federley sedan 20 år tillbaka. Både hon och Centerpartiet har rasat i väljaropinionen efter Stoppa Pressarnas avslöjande.
Bild 3 av 5federley pedofil filmade stor2 8 - Stoppa Pressarna

Här filmas Fredrick Federley av "Björbo-pedofilen", filmen var på Centerpartiets officiella kanaler men har nu tagits bort.
Bild 4 av 5fredrick federlet pedofil naken mellan 2 - Stoppa Pressarna

Fredrick Federley och pedofilen hade barn på gården i somras.
Bild 5 av 5fredrick federley mamma gomde stor 35 - Stoppa Pressarna

Fredrick Federleys mamma, Birgitta, hade pedofilen boende på sin gård i två dygn efter Stoppa Pressarnas avslöjande. Nu hävdas att hon har fortsatt kontakt med pedofilen. På bilden i mitten ses pedofilen lämna Birgitta Federleys gård, två dygn efter Stoppa Pressarnas avslöjande.

Fredrick Federley gjorde slut med pedofilen efter Stoppa Pressarnas avslöjande och den 42-årige mannen från Örebro är nu inhyst hos goda vänner till Federley. Det är många i Björbo som har reagerat starkt och med avsky att en dömd pedofil bott i trakten där många barnfamiljer har sina hem.

Dessutom är besvikelsen stor på Fredrick Federley och hans agerande efter att Stoppa Pressarna avslöjat honom.
– Det är beklämmande, han har vetat om det här och nu gör han en snyfthistoria, och tar på sig offerkoftan, konstaterade en boende i Björbo efter att den skandaliserade toppolitikern givit en tillrättalagd intervju med Dalarnas Tidningar.